Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πρωτοψάλτης : «Κακώς τα media είχαν ξεγραμμένο τον ΠΑΟΚ»

Πρωτοψάλτης : «Κακώς τα media είχαν ξεγραμμένο τον ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την Σύρο και οι παίκτες του Φοίνικα αναγνώρισαν την ανωτερότητα των “ασπρόμαυρων” στον εξ αναβολής αγώνα της 9ης αγωνιστικής.

Ο αρχηγός και ακραίος του Φοίνικα ΟΝΕΧ, Θανάσης Πρωτοψάλτης, ήταν ο πρώτος που έδωσε τα εύσημα στον Δικέφαλο του Βορρά τονίζοντας «Ο ΠΑΟΚ απέδειξε πως είναι διεκδικητής του πρωταθλήματος όπως και το περιμέναμε. Ήταν ένα ντέρμπι και ο αντίπαλος ήταν δίκαια ο νικητής. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως κακώς τα media είχαν ξεγραμμένο τον ΠΑΟΚ. όσον αφορά την συνέχεια, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».

Απο την πλευρά του ο πασαδόρος των Συριανών, Θάνος Μαρούλης, δήλωσε «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Έπαιξε πιο ελεύθερα σαν ομάδα και έξυπνα μπορώ να πω. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε. Ήταν μια κακή ήττα για την ομάδα μου. Έτσι όπως πήγαν τα σετ, μπορούσαμε να το έχουμε πάρει και εμείς με την σειρά μας με 3-1. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όμως για τον κορονοϊό. Αυτό τελείωσε για εμάς και προχωράμε».

Τέλος ο διαγώνιος του Φοίνικα, Ιβάν Ράιτς υπογράμμισε «Ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλό σέρβις σήμερα, και το κρίσιμο στοιχείο εκτός από το σέρβις τους είναι ότι δεν κλείσαμε καλά τους ακραίους τους και πήραν πόντους και από το μπλοκ. Αν είχαμε καλή υποδοχή θα ήταν διαφορετικά. Ήταν δυνατός αγώνας, παίξαμε καλά, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σήμερα. Δεν χάθηκε τίποτα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα στο μυαλό μας έχουμε το επόμενο».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...