ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Πρωτοψάλτης : «Κοιτάμε το μέλλον»

Πρωτοψάλτης : «Κοιτάμε το μέλλον»

Απογοητευμένοι αλλά αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα καλύτερα στο μέλλον δήλωσαν Πρωτοψάλτης και Τζιουμάκας που ευχαρίστησαν τον κόσμο της Κοζάνης για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο γήπεδο…

Πρωτοψάλτης: «Στεναχωρηθήκαμε αλλά κοιτάμε το μέλλον»

Λυπημένος από τον αποκλεισμό και την μεγάλη χαμένη ευκαιρία ήταν μετά τον αγώνα ο Θανάσης Πρωτοψάλτης.

Για το γεγονός ότι η Εθνική έφτασε μια ανάσα από τη… πηγή της πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είπε: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε και να κατακτήσουμε στο στόχος. Στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ. Χάσαμε πολλά που ο κόσμος δεν ξέρει. Με όλες τις δυσκολίες που είχαμε, προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε, δυστυχώς δεν έφτανε και κοιτάμε το μέλλον. Ευχαριστούμε τον κόσμο κυρίως αυτόν που έμεινε μέχρι τέλους. Ευχαριστούμε την Κοζάνη για τη θερμή φιλοξενία, το ζεστό γήπεδο και ελπίζουμε να ξαναέρθουμε εδώ»

Τζιουμάκας: «Θέλει υπομονή και επιμονή»

Στην χαμένη ευκαιρία του 4ου σετ όταν και προηγηθήκαμε με 21-18 στάθηκε ο Γιώργος Τζιουμάκας στις δηλώσεις του, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράστασή του.

«Τόσο κοντά και τόσο μακριά δυστυχώς… Στο τέλος κάποια μεγάλα ράλι πήγαν στους Ισπανούς και εκεί κρίθηκε η πρόκριση. Στο 21-18 πήραμε τη διαφορά, αλλά είναι λογικό να αντιδράσει ο αντίπαλος. Δυστυχώς οι τελευταίοι πόντοι που ήταν μεγάλες φάσεις τις τελείωσαν και αποκλειστήκαμε» δήλωσε ο νεαρός διαγώνιος και συμπλήρωσε «Η πρόκριση κρίθηκε και στα δύο ματς, αλλά φυσικά θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί εμείς. Θα πρέπει να περιμένουμε τώρα μια διετία για να πάμε σε Ευρωπαϊκό, αλλά σίγουρα έχουμε μέλλον. Αυτό που θέλει είναι υπομονή κι επιμονή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Κοζάνης που και σήμερα ήταν συγκλονιστικός και εύχομαι και στο μέλλον να είμαστε και στο μέλλον εδώ».