Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πρώτος στο τουρνουά της Σκύδρας ο ΠΑΟΚ

Πρώτος στο τουρνουά της Σκύδρας ο ΠΑΟΚ

Την πρώτη θέση στο τουρνουά της Σκύδρας κατέκτησε ο ΠΑΟΚ καθώς στο τελευταίο παιχνίδι του επικράτησε 3-0 του τοπικού Αριστοτέλη και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον Αριστοτέλη Σκύδρας ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ακόμη καλύτερος και με πολύ καλό σερβίς και επίθεση απέκτησε γρήγορα τον έλεγχο του πρώτου σετ προηγούμενος με 16-9 και λίγο αργότερα με το 25-16 έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο σετ ο Αριστοτέλης παρά την διαφορά κατηγορίας με τους “ασπρόμαυρους” έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ήταν ανταγωνιστικός μέχρι τέλους φθάνοντας μάλιστα στο 21-21. Εκεί ο Τζιουμάκας απο την γραμμή του σερβίς δημιούργησε πρόβλημα στην υποδοχή των γηπεδούχων και με ένα σερί 4-0 ο ΠΑΟΚ έφθασε στο 25-21 και το 2-0.

Στο τρίτο σετ παρά τις αρκετές αλλαγές του Γιάννη Καλμαζίδη που έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, δεν άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού αφού ο Δικέφαλος του Βορρά είχε εύκολο έργο κάνοντας το 25-19 και το 3-0 που του χάρισε τη νίκη και την πρωτιά στο τουρνουά που φιλοξένησε με επιτυχία ο Αριστοτέλης Σκύδρας.