ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πρωτοβουλία Μηνούδη για το νέο αθλητικό νόμο

Πρωτοβουλία Μηνούδη για το νέο αθλητικό νόμο

Κάλεσμα στους προέδρους της ΕΟΠΕ και της ΕΣΑΠ κ.κ. Καραμπέτσο, Ταρνατώρο για κοινή συνάντηση και συζήτηση εν όψει του νέου αθλητικού νόμου απηύθυνε με επιστολή του στους φορείς του αθλήματος ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής του Β. Μηνούδη

Προς:
– ΕΟΠΕ – Πρόεδρο κ. Γιώργο Καραμπέτσο
– ΕΣΑΠ – Πρόεδρο κ. Παντελή Ταρνατώρο

Αγαπητοί,

Με αφορμή την δημοσίευση του προσχεδίου του νέου αθλητικού νόμου, σας καλώ σε κοινή συνάντηση, προς συζήτηση των βασικών αλλαγών που προτείνονται, άπτονται και επηρεάζουν το μέλλον του αγαπημένου μας αθλήματος.
Σε πείσμα των καιρών, μας δίνεται μια ευκαιρία, ενωμένοι και με κοινό στόχο το καλό της αμειβόμενης, και όχι μόνο, πετοσφαίρισης, να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουμε επί των συγκεκριμένων διατάξεων.
Θεωρώ ότι με γνώμονα την αγάπη για το άθλημα που υπηρετούμε και την καλή διάθεση, έχουμε τη δυνατότητα να συμφωνήσουμε για το περιεχόμενο των προτάσεων και να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι το βόλεϊ προσέρχεται στο διάλογο για τον αθλητικό νόμο, ενωμένο για την επίτευξη ενός κοινού στόχου.
Οι καιροί είναι δύσκολοι και πέραν των όποιων διαφωνιών ενδεχομένως υπάρχουν σε άλλα επιμέρους ζητήματα, τούτη την ώρα επιβάλλεται να τις αφήσουμε πίσω μας, να δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα, μακριά από συντεχνιακά συμφέροντα και να εστιάσουμε σε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας και αναμένω την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα του Συνδέσμου μας.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

Β. Μηνούδης