Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Προύσαλης: Η ΕΣΑΠ παίρνει ό,τι την συμφέρει από τα ξένα πρωταθλήματα

prousalis_filippos

Με αφορμή την κλήρωση της ΕΣΑΠ για την Volleyleague 2020-2021 και τους κλειδάριθμους που δόθηκαν για την αποφυγή πρόωρων ντέρμπι των μεγάλων ομάδων, ο αρχηγός του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας, Κώστας Προύσαλης άφησε αιχμές για την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, που εφαρμόζει επιλεκτικά ότι τη… βολεύει από τα μεγάλα ξένα πρωταθλήματα.

Ο μαέστρος του νεοφώτιστου Φίλιππου Βέροιας, δήλωσε χαρακτηριστικά στην σελίδα του Facebook της νεοφώτιστης ομάδας ότι “η ΕΣΑΠ πήρε από τα ξένα πρωταθλήματα το σύστημα να μην παίξουν οι μεγάλες ομάδες από την αρχή και το εφάρμοσε…

Δυστυχώς όμως, ενώ μπορούμε να πάρουμε από τα ξένα πρωταθλήματα και άλλα στοιχεία για να ανεβάσουμε το επίπεδο του δικού μας πρωταθλήματος, εφαρμόζουμε μόνο ό,τι μας συμφέρει! Θεωρώ ότι αυτό το πρόγραμμα ευνοεί μόνο τις μεγάλες ομάδες και θα μπορούσαμε να μιμηθούμε και σε άλλους τομείς τα μεγάλα ξένα πρωταθλήματα. Όπως πχ οι αδειοδοτήσεις, να έχουν κατατεθεί οι εγγυητικές επιταγές από κάθε ομάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου, να αρχίζει το πρωτάθλημα στην ώρα του και τόσα άλλα που μπορούμε να δανειστούμε από τα ξένα πρωταθλήματα. Εμείς όμως παίρνουμε επιλεκτικά μόνο ότι μας ταιριάζει…”

Αναφερόμενος στο φετινό πρωτάθλημα και την ομάδα του ο έμπειρος πασαδόρος τόνισε τα εξής: “Είναι μία κλήρωση, που θα μας φανεί καλή ή κακή αν συγκεντρώσουμε ή όχι τους βαθμούς που πρέπει να μαζέψουμε. Όλοι θα κληθούμε να παίξουμε με όλους! Σίγουρα το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό γιατί όλες οι ομάδες θα είναι δυνατές, εμείς έχουμε δουλέψει καλά στην προετοιμασία, για την ώρα δεν έχουμε τραυματισμούς και αυτό είναι το ευχάριστο και συνεχίζουμε”.