LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Προύσαλης: «Προσπαθήσαμε και πήραμε ό,τι μας άξιζε»

Προύσαλης: «Προσπαθήσαμε και πήραμε ό,τι μας άξιζε»

Μπορεί να μην κατάφερε να πανηγυρίσει τον 2ο τίτλο Λιγκ Καπ της καριέρας του στο φάιναλ φορ της Βέροιας με τον πρωτάρη Φίλιππο, ωστόσο ο αρχηγός της φιναλίστ ομάδας, Κώστας Προύσαλης, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Φοίνικα Σύρου στο τουρνουά του ΔΑΚ Δ. Βικέλας και δήλωσε ικανοποιημένος για την πορεία της ομάδας του.

«Συγχαρητήρια στο Φοίνικα, ήταν το τουρνουά τους. Έπαιξαν εκπληκτικά και χθες και σήμερα. Όταν φτάνεις σε έναν τελικό, δεν θέλεις τίποτα άλλο, από την “κούπα”. Κάναμε την προσπάθειά μας εμείς και πήραμε αυτό που αξίζαμε. Ήταν δύσκολη και περίεργη σεζόν και αυτό που λέμε ότι ήρθαμε για να μείνουμε, θα το δούμε και του χρόνου. Πρέπει να κρατήσουμε έναν κορμό από τη φετινή ομάδα και να ενισχυθούμε.

Συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα, τον πρόεδρο Δημήτρη Πιτούλια, το γενικό αρχηγό, Λεωνίδα Ξανθόπουλο, τον team manager, Δημήτρη Αναστασίου, τον φυσιοθεραπευτή μας, Κωνσταντίνο Κορωνά, τον φροντιστή μας, Άκη Στεργιοπουλο, τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας, Ηλία Παπαϊωάννου και όλους όσοι μας στήριξαν στη φετινή μας προσπάθεια. Ήταν πάντα δίπλα μας και δεν μας έλειψε τίποτα. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας…» τόνισε ο Ναουσαίος ηγέτης των “ερυθρόλευκων της Βέροιας”.