CHALLENGE CUP

Πρόβα…πρόκρισης στην Αλεξανδρούπολη

Πρόβα…πρόκρισης στην Αλεξανδρούπολη

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης βάζει το…. καλό του ευρωπαϊκό του κουστούμι και το απόγευμα της Πέμπτης (18:00) κάνει πρόβα πρόκρισης προς τους «16» του Τσάλεντζ Καπ απέναντι στους Εσθονούς της Σέλβερ Ταλίν θέλοντας να δώσει  συνέχεια στα θετικά του αποτελέσματα…

Στο κλειστό του Έβρου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης καλείται να συνεχίσει τα… ευρωπαϊκά του πάρτι και να σφραγίσει μια ακόμη πρόκριση απέναντι στους Εσθονούς της Ταλίν…

Το πρώτο βήμα οι «κυανόλευκοι» το έκαναν ήδη πριν μερικές μέρες στο Ταλίν με το 3-1, ωστόσο άπαντες γνωρίζουν πως σήμερα θα πρέπει να επαναλάβουν την εμφάνιση της Εσθονία προκειμένου να πάρουν το ζητούμενο αποτέλεσμα.

Ουσιαστικά οι παίκτες του Σάκη Μουστακίδη αναζητάνε δύο σετ στο παιχνίδι τους για να σφραγίσουν την παρουσία τους στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, ωστόσο άπαντες θέλουν να πανηγυρίσουν τη νίκη για να δώσουν εορταστικό κλίμα ικανοποιώντας και τους φίλους τους που αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο.

Ο τεχνικός της Εβρίτικης ομάδας δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και όλα είναι κομπλέ στην Αλεξανδρούπολη για να ζήσουν μια ακόμη ευρωπαιϊκή γιορτή.

Ο Μουστακίδης μιλώντας για τον καθοριστικό αγώνα τόνισε « «Εχω ζήσει πολλούς ευρωπαϊκούς αγωνες και ο κάθε ένας έχει τη σημασία του. Υπάρχει ξεχωριστή ψυχολογία. Οι Εσθονοί θα έρθουν για να ρισκάρουν και να παίξουν ελεύθερα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Χρειαζόμαστε ένα καλό ξεκίνημα για να πάρουμε το πάνω χέρι. Είναι ευκαιρία για να γιορτάσουμε μία ακόμα ευρωπαϊκή επιτυχία μαζί με τους οπαδούς του συλλόγου».

Σε περίπτωση πρόκρισης του στους 16 του Τσάλεντζ Καπ ο Εθνικός θα κλειθεί να αντιμετωπίσει το νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι Αμπιάν Λικούργους Γκρόνιγκεν (Ολλανδία) – Φάτρα Ζλιν (Τσεχία). Στον πρώτο αγώνα οι Τσέχοι της Ζλιν είχαν επικρατήσει με  3-2 σετ και στον επαναληπτικό της Πέμπτης είναι όλα ανοικτά.