CHAMPIONS LEAGUE

Πρόβα… σεντονιού για τη Βάσας του Αθανασόπουλου, «άλωσε» την Τενερίφη

Πρόβα… σεντονιού για τη Βάσας του Αθανασόπουλου, «άλωσε» την Τενερίφη

“Mε το ένα πόδι” στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών βρίσκεται εδω και λίγες ώρες η ουγγρική Βάσας, καθώς την Τρίτη στην ισπανική Τενερίφη, η ομάδα του δικού μας, Γιάννη Αθανασόπουλου, άλωσε με 3-0 (25-19, 25-13, 26-24) την έδρα της πρωταθλήτριας Ισπανίας Λα Λαγκούνα στο α’ ματς του β’ γύρου των προκριματικών της διοργάνωσης. Την επόμενη Τρίτη 9/11 το β’ ματς στη Βουδαπέστη.

Τοπ σκόρερ του αγώνα ήταν η Τουρκ των φιλοξενούμενων με 15 πόντους, άλλους 13 πρόσθεσε η Μπάνιστερ, ενώ για την Λα Λαγκούνα μοναδική αθλήτρια με διψήφιο αριθμό πόντων ήταν η Λενγκβάιλερ με 10π.

“Είμαι περήφανος για την ομάδα, γιατί παρόλο που το σκορ ήταν ξανά 3-0,  όσοι βλέπουν μόνο αυτό μπορεί να πιστεύουν ότι ήταν εύκολο παιχνίδι, στην πραγματικότητα δεν ήταν καθόλου. Όταν ο αντίπαλος μας πίεσε, είχαμε κι εμείς πρόβλημα, αλλά το ξεπεράσαμε και μπορέσαμε να γυρίσουμε το τρίτο σετ. Δεν ξεχνάμε, όμως, ότι μόλις κερδίσαμε την πρώτη μας συνάντηση, μας περιμένει η ρεβάνς την ερχόμενη Τετάρτη” δήλωσε ο Έλληνας προπονητής της τρεμπλούχου Ουγαρίας και ομοσπονδιακός τεχνικός της Τσεχίας, Γιάννης Αθανασόπουλος.