Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με προβλήματα η Ηλιούπολη κόντρα στην ΑΕΚ

Με προβλήματα η Ηλιούπολη κόντρα στην ΑΕΚ

Με προβλήματα θα αντιμετωπίσει η Ηλιούπολη την ΑΕΚ στο αυριανό τελευταίο παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Α1 γυναικών (17.30).

Οριστικά νοκ άουτ απ” το παιχνίδι με την Ένωση  θα είναι η δυναμική κεντρική, Άννα Σαλούστρου, καθώς το πρόβλημα στον ώμο δεν της επιτρέπει να είναι έτοιμη να αγωνιστεί στο αυριανό ματς.

Η έμπειρη παίκτρια  υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση το αποτέλεσμα της οποίας, θα δείξει το μέγεθος του προβλήματος που την ταλαιπωρεί και φυσικά τον χρόνος επιστροφής στις προπονήσεις απ’ τις οποίες απουσίασε μεσοβδόμαδα.

Πιθανή είναι η απουσία και της Μπίμπι Γκλιγκόροβιτς. Η Κροάτισα πασαδόρος που δεν αγωνίστηκε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Αίαντα (ήττα με 3-2), υποβλήθηκε σε μαγνητικής εξέταση η οποία έδειξε  ότι έχει κάκωση χόνδρου, αποφεύγοντας τους αρχικούς φόβους για ρήξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια απ” την Κροατία συμμετείχε στις τρεις τελευταίες προπονήσεις, με ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να μην επιβαρυνθεί.

 Η προπονήτρια της Ηλιούπολης, Δήμητρα Λυκογιάννη, δήλωσε για το αυριανό ματς με την ΑΕΚ:

«Είναι για εμάς ένα παιχνίδι όπου θα πρέπει να παίξουμε εξ αρχής δυναμικά και να βγάλουμε χωρίς άγχος το καλύτερο των δυνατοτήτων μας. Αν και στις τελευταίες αγωνιστικές παίζουμε με τον κακό μας εαυτό, θα πρέπει η ομάδα να βρει ξανά τον ρυθμό της και τις ισορροπίες της, παρά τις αμφίβολες συμμετοχές αθλητριών μας».