Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προχωρά με Κούμπουρα ο Ολυμπιακός

Προχωρά με Κούμπουρα ο Ολυμπιακός

H Μίλιτσα Κούμπουρα θα αποτελεί το… «βαρύ πυροβολικό» στην επίθεση του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια, με την διοίκηση των «ερυθρολεύκων» να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Σέρβα διαγώνια.

Η παραμονή της Κούμπουρα στον Πειραιά κρίθηκε απόλυτα θετική την φετινή σεζόν, με την διοίκηση να προχωρά στην ανανέωση του συμβολαίου της και για την επόμενη 2ετία. Ενδεικτικό της θέλησης όλων στον Πειραιά να «χτίσουν» τον νέο Ολυμπιακό πάνω στην Κούμπουρα.

Η έμπειρη διαγώνια αναφερόμενη στην υπογραφή του νέου 2ετούς συμβολαίου της τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη που για άλλη μια χρονιά, θα είμαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου. Θεωρώ, ότι αυτή χρόνια θα είναι διαφορετική. Θα φτάσουμε ψηλότερα, τόσο στην πρωτάθλημα, όσο και  στην Ευρώπη. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο πλευρό μας! Εύχομαι για μένα και για τις συμπαίκτριες μου μια χρονιά δυναμική, επιτυχημένη και χωρίς τραυματισμούς».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μίλιτσα Κούμπουρα. Η Σέρβα διαγώνια υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.