Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Προχωρά με Μιλενκόσκι ο ΠΑΟΚ

Προχωρά με Μιλενκόσκι ο ΠΑΟΚ

Με τον Γιόσκο Μιλενκόσκι θα πορευθεί και τη νέα σεζόν στον πάγκο ο ΠΑΟΚ, καθώς η διοίκηση των «ασπρόμαυρων» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σκοπιανό τεχνικό.

Η παραμονή του Γιόσκο Μιλενκόσκι ήτα δεδομένη στον  ΠΑΟΚ και απλά επισημοποιήθηκε και με την επίσημη ανακοίνωση του ΑΣ. Ο έμπειρος τεχνικός παραμένει στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου του Βορρά με στόχο να οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες και όπως δήλωσε ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από τα μέχρι τώρα βήματα στον μεταγραφικό σχεδιασμό της.

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου (acpaok.gr) τόνισε«Ξέραμε και οι δύο πλευρές, στα τέλη της περασμένης σεζόν, ότι θα ανανεωθεί η συνεργασίας μας, οπότε η υπογραφή του νέου συμβολαίου ήταν κάτι τυπικό. Είμαι χαρούμενος που μένω στον ΠΑΟΚ για ακόμα μία σεζόν. Στην παρούσα φάση προσπαθούμε να φτιάξουμε μία καλή ομάδα για τη νέα σεζόν. Συμμετείχα μαζί με την Διοίκηση στον σχεδιασμό της νέας ομάδας, δηλαδή τι είδους παίκτες χρειαζόμαστε σε όλες τις θέσεις. Έχουμε υπογράψει με κάποιους καλούς παίκτες, χτίζοντας μία καινούργια ομάδα από την αρχή. Θέλουμε να προσπαθήσουμε τη νέα σεζόν να κατακτήσουμε τρόπαια, έχοντας μία πετυχημένη χρονιά. Είμαι ικανοποιημένος με το χτίσιμο της νέας ομάδας, και αυτό είναι μία νέα δοκιμασία για όλους μας».

Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Γιόσκο Μιλενκόσκι, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι παραμένει στον πάγκο του Κυπελλούχου Ελλάδος για δεύτερη σερί σεζόν, προερχόμενος από μία αγωνιστική σεζόν με τίτλο, όμορφο βόλεϊ, και σπουδαίες εμφανίσεις.