CHALLENGE CUP

Ψάχνει πρόκριση στα χιόνια

Ψάχνει πρόκριση στα χιόνια

Η ευρωπαϊκή περιπλάνηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συνεχίζεται στο Τσάλεντζ Καπ με το Ταλίν της Εσθονίας να αποτελεί τον επόμενο σταθμό για τους Θρακιώτες του Σάκη Μουστακίδη. Οι «κυανόλευκοι» του Έβρου σε ένα κατάλευκο και χιονισμένο Ταλίν αντιμετωπίζουν την Σέλβερ (20:05) έχοντας στόχο να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης  προς τον Β γύρο του θεσμού.

Να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης  Τσάλεντς Καπ θέλει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που δοκιμάζεται στην Εσθονία από την Σέλβερ Ταλίν…

Οι «κυανόλευκοι» έχοντας πάρει το μάθημά τους από την Ελβετική Σόνενβερντ στοχεύουν να παλέψουν μέχρι τέλους απέναντι στους μαχητικούς Εσθονούς και να πάρουν το αποτέλεσμα που θα αφήνει ορθάνοικτη την πόρτα της πρόκρισης για τον επαναληπτικό της Αλεξανδρούπολης.

Ο Σάκης Μουστακίδης εκτός από την ομάδα της Εσθονίας καλείται να βρει λύσεις και στα αρκετά δικά του προβλήματα αφού πονοκεφαλιάζει για την κατάσταση των Τσουκ και Κίσιτς.

Ο Μαυροβούνιος ακραίος των Θρακιωτών αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αναμένεται να μείνει εκτός αγώνα προκειμένου να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του.

Από την άλλη ο Κίσιτς τις τελευταίες ώρες ανέβασε πυρετό , ωστόσο αναμένεται να παίξει κανονικά.

Με ή χωρίς απουσίες ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης καλείται να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι στους Εσθονούς που μπορεί να μην είναι κάποιο μεγαθήριο, ωστόσο γνωρίζουν από βόλεϊ και έχουν βαρύ πυροβολικό τους τον Αυστραλό διαγώνιο Λίνκολν Γουίλιαμς και τον Ιταλό ακραίο Φεντερίκο Μαρέτα.

Ο λίμπερο των «κυανολεύκων» Άκης Δαρίδης αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε «Για εμάς η Ταλίν είναι μια άγνωστη ομάδα. Έχουμε αφήσει πίσω μας την ελληνική πραγματικότητα και πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα έτσι ώστε να σφραγίσουμε την πρόκριση στην έδρα μας».