Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ψάχνει την «κόντρα» η ΑΕΚ

Ψάχνει την «κόντρα» η ΑΕΚ

Με τον Παναθηναϊκό να είναι εδώ και λίγες ώρες ο πρώτος φιναλίστ των φετινών τελικών της Α1 Γυναικών, η ΑΕΚ υποδέχεται στον αυριανό β’ ημιτελικό των πλέι οφ στο κλειστό του Ιωνικού (18:00, NEΡIT Plus) τον Ολυμπιακό, με στόχο να ισοφαρίσει σε 1-1 τις νίκες και να διεκδικήσει το τελευταίο πολύτιμο εισιτήριο σε τρίτη και τελευταία αναμέτρηση στου Ρέντη.

Η αποστολή ωστόσο της ομάδας του Μανόλη Ρουμελιώτη που με εξαίρεση το ρεπό την Κυριακή του Πάσχα, δεν έχει σταματήσει τις προπονήσεις,  είναι εκ προοιμίου πολύ δύσκολη απέναντι στην φορμαρισμένη Κυπελλούχο Ελλάδας. Ωστόσο οι “κιτρινόμαυρες” θέλουν μπροστά στον κόσμο τυς να δώσουν τον καλύτερό τους ευατό και να διεκδικήσουν κάθε πιθανότητα που θα τις κρατήσει “ζωντανές” στο κυνήγι της πρόκρισης.

Πιο ανταγωνισικοί για τον κόσμο

“Με εξαίρεση τις δύο απουσίες που έχουμε, οι υπόλοιπες αθλήτριες έχουν αποθεραπευθεί και είναι όλες ετοιμοπόλεμες για να τα δώσουν όλα και να ευχαριστήσουν τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο για το ντέρμπι. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και οι οπαδοί της περιμένουν απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο να δούνε και λίγη “κόντρα”, να φανούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί…” δήλωσε στο Volleyplanet ο τεχνικός της “Ένωσης”, Μανόλης Ρουμελιώτης.

Στο αντίπαλο “στρατόπεδο”, ο Ολυμπιακός με “προίκα” το 3-0 του α’ ημιτελικού, ανηφορίζει στο κλειστό του Ιωνικού Ν.Φ με μοναδικό στόχο τη δεύτερη νίκη που μετά τον τελικό Κυπέλλου Γυναικών στο Αγρίνιο θα τον φέρει για δεύτερη φορά φέτος σε τελικό αντιμέτωπο με τον “αιώνιο”.  Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Νικολάκη και το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών.

Πανέτοιμοι για το 2-0

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στην ιστοσελίδα των πρωταθλητριών: «Ο στόχος μας είναι να τελειώσουμε στην έδρα της ΑΕΚ την σειρά των ημιτελικών. Βέβαια θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα αλλά το γνωρίζουμε αυτό.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε ξεχάσει το πρώτο παιχνίδι και είμαστε πανέτοιμοι να κάνουμε το 2-0 έτσι ώστε να μπούμε στον τελικό. Χρειάζεται προσοχή στην ομάδα της ΑΕΚ γιατί μέσα στην έδρα της παίζει καλά. Από την άλλη πλευρά και εμείς είμαστε πάρα αποφασισμένοι και αυτό θα είναι το κλειδί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...