A2

Ψάρρας : “Χρέος μας να προσφέρουμε”

Ψάρρας : “Χρέος μας να προσφέρουμε”

Η πρωτοβουλία του Νίκου Παπαδόπουλου, των Πανθήρων και της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Πανιώνιου για την βοήθεια των προσφύγων ξεκίνησε από την Πλατεία Νέας Σμύρνης με την συγκέντρωση ρουχισμού και τροφίμων…

Η συμμετοχή του κόσμου της Νέας Σμύρνης που γνωρίζει καλά το τι εστί ξεριζωμός και προσφυγιά από τις πρώτες ώρες είναι συγκινητική καθώς άνθρωποι όλων των ηλικιών αφήνουν την προσφορά τους αποδεικνύοντας πως ακόμη και σε δύσκολες περιόδους η φλόγα της ανθρωπιάς δεν έχει σβήσει.

Νωρίς το μεσημέρι τόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος, όσο και οι Πάνθηρες βρέθηκαν την Πλατεία προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν όσους περισσότερους μπορούν να συνεισφέρουν στο έργο τους…

Όσα ρούχα και τρόφιμα συγκεντρωθούν έως και την Πέμπτη το βράδυ θα παραδοθούν το Σάββατο στους πρόσφυγες της Λέσβου επ΄ ευκαιρίας του αγώνα βόλεϊ της ανδρικής ομάδας κόντρα στον ΑΟ Μυτιλήνης… Μάλιστα την “κυανέρυθρη” αποστολή του βόλεϊ θα συνοδέψει ο νεαρός τερματοφύλακας του Πανιωνίου, καθώς και αντιπροσωπία των Πανθήρων. ..

Ψάρρας : “Χρέος μας να προσφέρουμε”

Ο προπονητής του Πανιώνιου Αργύρης Ψάρρας έχοντας περάσει από την Πλατεία λίγο πριν την προπόνηση της ομάδας του δήλωσε για την “κυανέρυθρη” πρωτοβουλία “Πιστεύω πως ο Αθλητισμός πρέπει να δείχνει και το κοινωνικό του πρόσωπο και αυτό είναι μια ευκαιρία για εμάς και αυτό που γίνεται με τους πρόσφυγες από την Συρία.

Μην ξεχνάτε πως και ο Πανιώνιος είναι σωματείο που ιδρύθηκε από πρόσφυγες της Σμύρνης και δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτό το δράμα.

Ευκαιρία δοθείσης του αγώνα που έχουμε το Σάββατο η ανδρική ομάδα βόλεϊ στην Μυτιλήνη θεωρούμε χρέος μας ως ελάχιστη απόδειξη ότι συμπάσχουμε με τους ανθρώπους  να μαζέψουμε κάποια πράγματα και να τα προσφέρουμε ως βοήθεια στο δράμα που ζούνε”

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...