ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ψάρρας  : «Το όνειρο μπορεί να περιμένει»

Ψάρρας  : «Το όνειρο μπορεί να περιμένει»

Ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και από την γενικότερη παρουσία της ομάδας στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό ήταν οι άνθρωποι του Μίλωνα, με τον Σάκη Ψάρρα να αναφέρει τις υπερβάσεις των «πράσινων», αλλά και να δηλώνει αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Σάκης Ψάρρας λίγο μετά τον χαμένο ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε για την υπερπροσπάθεια των παικτών του τονίζοντας «Όταν προηγείσαι απέναντι στον Ολυμπιακό με 5-6 πόντους στο δεύτερο σετ, ελπίζεις ότι μπορείς να το κατακτήσεις. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει. Ας μην σταθούμε σε αυτό, ας σταθούμε στο ότι η ομάδα μας δικαίωσε την παρουσία της σε αυτό το Final-4 έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ στάθηκε ως ίση προς ίση απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός με αυτό το μπάτζετ, αυτή τη δυναμική, με αυτούς τους παίκτες και το προπονητικό σταφ και την ιστορία.

Νομίζω ότι αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο όλοι οι αθλητές. Τους δίνω συγχαρητήρια. Μπήκαν και αγωνίστηκαν για τη νίκη. Το ήθελαν πολύ. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Το ότι κατάφερε και γύρισε το δεύτερο σετ δείχνει την ποιότητά του.

Μία χρονιά γεμάτη υπερβάσεις. Μία χρονιά γεμάτη ικανοποίηση. Μία χρονιά η οποία νομίζω ότι βάζει τις βάσεις για να πρωταγωνιστεί ο Μίλωνας τα επόμενα χρόνια στα υψηλά σκαλοπάτια του ελληνικού πρωταθλήματος. Κάναμε πολλά φέτος. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε άλλη μία υπέρβαση σήμερα. Το όνειρο μπορεί να περιμένει».

Νανόπουλος : «Έντονα συναισθήματα»

Ο ακραίος του Μίλωνα Αλέξανδρος Νανόπουλος αποτελεί μια από τις φετινές αποκαλύψεις των «πράσινων». Η παρουσία του σε Final 4 Κυπέλλου ήταν η παρθενική της καριέρας του και την έζησε έντονα, με τον ίδιο να δηλώνει «Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι σε final-4 Κυπέλλου και βασικός κιόλας. Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα, που νιώθεις όταν παίζεις στον ημιτελικό και απέναντι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δεν είναι ίδιος αγώνας με των πλέι οφ. Είναι ένας αγώνας που κρίνει πρόκριση. Μπορούσαμε να πάρουμε το δεύτερο σετ. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στα λάθη μας. Πιστεύω ότι οι ομάδες ήταν κοντά καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αν εξαιρέσουμε το πρώτο σετ. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες και την ετοιμότητα του Ολυμπιακού».