ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Ψάχνει πρόκριση στην Ιταλία

Ψάχνει πρόκριση στην Ιταλία

Στην Ιταλία για να δώσει συνέχεια στις Ευρωπαϊκές του εμφανίσεις βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενείται απόψε (10/01, 21.00) την Κιέρι στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους παιχνιδιού για τη φάση των «16» του Challenge Cup.

Οι «πράσινες» θέλουν να κρατήσουν ανοικτή την πόρτα της πρόκρισης προς τον επόμενο γύρο του θεσμού και με καλή ψυχολογία και ενισχυμένο ρόστερ θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Κιέρι δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο φόρμας, ωστόσο αποτελεί πάντα έναν υπολογίσιμο αντίπαλο καθώς μετά από 14 αγωνιστικές στο ιταλικό πρωτάθλημα βρίσκεται στη 5η θέση με 10 νίκες και 4 ήττες, ενώ προέρχεται από νίκη στην έδρα της επί της  Κασαλματζιόρι με 3-2 σετ.

Η κεντρική του Παναθηναϊκού Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου δήλωσε «Αντιμετωπίζουμε μία από τις δυνατότερες ομάδες της διοργάνωσης. Γνωρίζουμε ότι η Ιταλία έχει πολύ καλό επίπεδο στο βόλεϊ και κάθε χρόνο οι ομάδες της πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Αυτό μας δίνει κίνητρο και διάθεση να τα δώσουμε όλα σε αυτό το παιχνίδι. Η αποστολή μας είναι δύσκολη αλλά ξέρουμε τις δυνατότητές μας και είναι σίγουρο ότι όλες μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να καταφέρουμε το στόχο μας».