ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Ψάχνει την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ

Ψάχνει την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ

Με στόχο να συνεχίσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη (7/12, 19:00) στην Πυλαία την Ρουμανική  CSM Volei Alba Blaj στο πρώτο παιχνίδι της Φάσης των 16 του Cev Cup.

Να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη κόντρα στην αήττητη μέχρι σήμερα CSM Volei Alba Blaj της Όλγας Στράντζαλη στοχεύει ο ΠΑΟΚ.  Ο Δικέφαλος του Βορρά έχοντας πολύ καλή ψυχολογία υποδέχεται στο «Παλατάκι» την ομάδα της Ρουμανίας θέλοντας τη νίκη που θα του δώσει και το πλεονέκτημα εν όψει του επαναληπτικού.

Ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τον ΠΑΟΚ που έχει τον τίτλο του αουτσαϊντερ, καθώς η CSM Volei Alba Blaj με την Όλγα Στράντζαλη στην σύνθεσή της μετρά πολλά χρόνια στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει αγωνιστεί σε τελικό Champions League και μέχρι σήμερα είναι αήττητη σε Ρουμανία (9×9) και Ευρώπη (δύο νίκες επί της Ουγγρικής Βάσας).

Ο Τάκης Φλώρος μιλώντας για την αναμέτρηση με την CSM Volei Alba Blaj, δήλωσε «Οι προπονητές πάντα λέμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όμως το συγκεκριμένο είναι πραγματικά ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με μία ομάδα πολύ έμπειρη στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχει παίξει και τελικό Champions League, διαθέτει πολλές ικανές ξένες παίκτριες. Για εμάς αυτό είναι ένα θετικό, το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε κόντρα σε μία τέτοια ομάδα, θα παίξουμε ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι, το τρίτο μέχρι τώρα. Όλες αυτές οι εμπειρίες συσσωρεύονται σε όλο τον ΠΑΟΚ.

Η αναμέτρηση θα κριθεί στην δυναμική των ομάδων. Προσωπικά έχω δει στο βίντεο τρία παιχνίδια τους, τα δύο ευρωπαϊκά και ενός του πρωταθλήματος. Είναι μία ομάδα αήττητη, η οποία έχει χάσει μόλις δύο σετ. Αν είμαστε καλύτεροι θα κερδίσουμε, αν είναι εκείνοι, θα κερδίσουν εκείνοι. Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι αν θέλουμε να κερδίσουμε».

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».