Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ψιχάλισε ευρώ στον Άρη

Ψιχάλισε ευρώ στον Άρη

Τα πρώτα χρήματα για τις προκαταβολές των  παικτών που κάνουν προετοιμασία προκειμένου να επισημοποιηθεί η συνεργασία τους με τους «κιτρινόμαυρους» βρέθηκαν στον Άρη που συνεχίζει να ψάχνει οικονομικούς πόρους για να συμμετάσχει στην Α1. Μέλκας και Γρόλλιος θα εκπροσωπήσουν τον Άρη στην κλήρωση της ΕΣΑΠ.

Μια χαραμάδα αισιοδοξίας βγήκε σήμερα στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη καθώς από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το τμήμα βόλεϊ των ανδρών συγκεντρώθηκε το ποσό των 9.000 ευρώ όπου θα πάει κατευθείαν στους παίκτες που ξεκίνησαν προετοιμασία.

Ένα ποσό που αναμένεται να καλύψει τις προκαταβολές των παικτών έτσι ώστε να επισημοποιήσουν την συνεργασία τους.

Την ίδια ώρα με ανακοίνωσή τους οι επιχειρηματίες Δημήτρης Ανθουλάκης, Δημήτρης Νάτσης, Νίκος Αρβανιτίδης και Χαράλαμπος Τσοχαταρίδης που βρέθηκαν για 2 μόλις μέρες στο τμήμα ποδοσφαίρου του Άρη καταθέτοντας στην ΕΠΟ τα χρήματα για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα, ζήτησαν από τον ΑΣ να δοθούν ως δωρεά στο βόλεϊ.

Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η 4αδα των επιχειρηματιών μεταξύ άλλων αναφέρει «Το ποσό που πληρώσαμε για να εξοφληθεί το χρέος προς την ΕΠΟ της προηγούμενης διοίκησης, γιατί αλλιώς η ομάδα δεν θα έμπαινε στην κλήρωση του πρωταθλήματος, ζητούμε από τη διοίκηση του ΑΣ να δοθεί ως δωρεά στο τμήμα Βόλλεϋ του Συλλόγου, που χρειάζεται τη βοήθεια όλων».

Αυτό το ποσό υπολογίζεται κοντά στα 13.000 και που ο Ερασιτέχνης Άρης θα πρέπει να εκταμιεύσει για να δοθεί στο ΤΑΠ που έχει άμεση ανάγκη χρηματοδότησης για να καλύψει τις βασικές του ανάγκες.

Παράλληλα ο Γιάννης Μέλκας μετά τον Κώστα Γκιρτζίκη τις επόμενες ημέρες περιμένει και τον Ανδρέα Ανδρεάδη να ενσωματωθεί στις προπονήσεις, ενώ αισιοδοξία επικρατεί για το θέμα του Αργύρη Μαυροβουνιώτη και τις προσπάθειες που γίνονται για να παραμείνει στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Τέλος στην κλήρωση του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στο Golf της Γλυφάδας οι “κιτρινόμαυροι” με ανακοίνωση που εξέδωσαν θα εκπροσωπηθούν από τον Γιάννη Μέλκα και τον νομικό τους και Α Αντιπρόεδρο της ΕΣΑΠΧρήστο Γρόλλιο.

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ 

“Το ΤΑΑ ΑΡΗΣ στην αυριανή κλήρωση του πρωταθλήματος (Τρίτη 15/9) θα εκπροσωπήσει ο προπονητής Γιάννης Μέλκας και ο νομικός του ΤΑΑ ΑΡΗΣ και Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΣΑΠ Χρήστος Γρόλλιος”