ΔΙΕΘΝΗ

Ψηφίζουν… βόλεϊ οι Βραζιλιάνοι

Ψηφίζουν… βόλεϊ οι Βραζιλιάνοι

Η πλειοψηφία νομίζει πως τον πρώτο λόγο στις αθλητικές προτιμήσεις των Βραζιλιάνων τον κατέχει το ποδόσφαιρο, λόγω των παγκοσμίων κυπέλλων, του Πελέ κλπ. Άλλα δείχνουν όμως οι αιτήσεις των εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016.

Του Μανώλη Κοκκίνη

«Χαμός» είναι μόνη λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει την επιθυμία των Βραζιλιάνων να βρεθούν στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού. Μια μέρα πριν απ’ την λήξη υποβολής αιτήσεων για τα «μαγικά χαρτάκια», το νούμερο έχει φτάσει στο εξωπραγματικό 4,4 εκατομμύρια (!).

Ούτε στο περσινό παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου δεν υπήρξε τέτοια «δίψα»! «Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός από τους Βραζιλιάνους καθώς όλοι τους θέλουν να ζήσουν αυτή την αξέχαστη εμπειρία» δήλωσε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Κάρλος Νούζμαν.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το τοπ10 των προτιμήσεων των Βραζιλιάνων, με το βόλεϊ να παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση του πίνακα!

  1. Βόλεϊ
  2.  Ποδόσφαιρο
  3.  Κολύμβηση
  4. Μπάσκετ
  5.  Στίβος
  6. Γυμναστική
  7. Τελετή έναρξης
  8. Μπιτς Βόλεϊ
  9. Τένις
  10. Χάντμπολ
ΔΙΕΘΝΗ
16/07/2024

Επιμένει… γαλλικά ο Ράπτης

Για δεύτερη σερί σεζόν, ο διεθνής Έλληνας ακραίος Αλέξανδρος Ράπτης θα αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα αφού μπορεί ο ΠΑΟΚ να του έδωσε… γη και ύδωρ...