ΔΙΕΘΝΗ

Ψηλά η Ελληνική διαιτησία

Ψηλά η Ελληνική διαιτησία

Τετραπλή θα είναι η εκπροσώπηση της Ελλάδας και της ελληνικής διαιτησίας στις διεθνείς διοργανώσεις καθώς τις επόμενες ημέρες Μιχάλης Θέμελης και Γιώργος Γεωργουλέας θα σφυρίξουν σε αγώνες του World League και European League αντίστοιχα, ενώ Κούβελος και Μενεσλής ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους στο beach Volley.

Αναλυτικά η παρουσία της Ελληνικής διαιτησίας στα γήπεδα του κόσμου…

FIVB World League

Από 16-18 Ιουνίου, ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Θεμελής θα σφυρίξει αγώνες για τον όμιλο G2 του FIVB World League, που θα γίνουν στην πόλη Kunshan της Κίνας με τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων Αυστραλίας, Κίνας, Ιαπωνίας και Τουρκίας.

CEV European League

Από 16-18 Ιουνίου, ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Γεωργουλέας θα σφυρίξει αγώνες του πρώτου τουρνουά του Β’ ομίλου του European League Γυναικών, που θα γίνουν στη Τυφλίδα με τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων Γεωργίας, Γαλλίας, Μαυροβουνίου και Ουκρανίας.

Beach Volley

Από 14-18 Ιουνίου, ο διεθνής διαιτητής beach volley Χρήστος Κούβελος σφυρίζει αγώνες για το τέταρτο φετινό 3-star τουρνουά του FIVB World Tour 2017, το οποίο διεξάγεται στη Χάγη της Ολλανδίας.

Από 15-18 Ιουνίου, ο διεθνής διαιτητής beach volley Τάσος Μενεσλής θα σφυρίξει αγώνες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ22, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μπάντεν της Αυστρίας.