ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ρανγκέλ : «Νιώθω υπέροχα, συνεχίζω στον ΠΑΟΚ»

Ρανγκέλ  : «Νιώθω υπέροχα, συνεχίζω στον ΠΑΟΚ»

Ο Λούκας Ρανγκέλ ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του μεγάλου τελικού της Σύρου για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα με πόντο του Βραζιλιάνου ο Δικέφαλος έγραψε ιστορία. Ο Ρανγκέλ λίγο πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος μίλησε στο aetos26.gr και τον Γιώργο Παναγιωτίδη και αναφέρθηκε στην πίστη που έχει για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος, την ζωή του, για τον ΠΑΟΚ, τον Ανδρέου και τον Καλμαζίδη, αποκαλύπτει την συμφωνία για παραμονή του στην ομάδα και τη νέα χρονιά, αλλά μιλά και για την αγαπημένη του ελληνική λέξη…

Η συνέντευξη του Ρανγκέλ

Πως νιώθεις μετά την κατάκτηση του κυπέλλου;
«Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε, γιατί δουλέψαμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας και ότι πήραμε το κύπελλο ήταν ένα αίσθημα ικανοποίησης. Είμαι πολύ χαρούμενος που κάναμε χαρούμενους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

Πως περάσατε αυτό το διήμερο θα το θυμάσαι για χρόνια;
«Σίγουρα! Πρώτον, το νησί είναι υπέροχο, και η διεξαγωγή του final 4 ήταν τέλεια. Δεύτερον αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν σημαντικό για την ιστορία του ΠΑΟΚ και σίγουρα στην δική μου .Όλα πήγαν τέλεια, όπως περίμενα».

Ο τελικός εξελίχθηκε όπως το φανταζόσουν;
«Σίγουρα! Ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίσουμε, απλά έπρεπε να παίξουμε όπως πάντα, και το αποτέλεσμα έπρεπε να ήταν όπως πάντα η νίκη και ήταν. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλα! Ο ΠΑΟΚ και όλα όσα εμπλέκονται με τον σύλλογο είναι υπέροχα. Όλοι όσοι δουλεύουν με μας, είναι φανατικοί και τελικά για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένεια και όταν είμαστε ενωμένοι τίποτα δεν μπορεί να μας πάει κόντρα».

Είστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό;
«Πιστεύω ότι κανείς άλλος στην Ελλάδα δεν έχει αμφιβολίες για αυτήν ερώτηση. Είμαστε κυπελλούχοι, είμαστε οι καλύτεροι, είμαστε στη κορυφή του πρωταθλήματος με 3 βαθμούς διαφορά και θα πάρουμε το πρωτάθλημα!»

Πως πήρες την απόφαση να έρθεις στον ΠΑΟΚ, τι σε έκανε να έρθεις;
«Μόλις είχα κερδίσει το Ισπανικό Κύπελλο, έπρεπε να γυρίσω πίσω στην Βραζιλία για προσωπικά προβλήματα και ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σαν ευκαιρία. Νιώθω υπέροχα που είμαι μέλος με τόσο υπέροχους ανθρώπους που παθιάζονται με τα πάντα».

paok-olympiakos-final4-syros-rangel-2015 paok-telikos-panhgyrikh-syros-2015

Εσύ, ο Χιμένες και ο Γκόμεζ αλλά γενικά και όλη η ομάδα βγάζετε ένα πάθος σε κάθε αγώνα, αυτό σας το έβγαλε ο προπονητής σας ή το έχεις εσύ πάντα.
«Πιστεύω ότι είναι στο πνεύμα μας, και αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πνεύμα των νικητών. Πιστεύω ότι όταν είμαστε ενωμένοι όπως προανέφερα δύσκολα μας κερδίζουν! Έχουμε έναν φοβερό προπονητή και αυτός είναι που μας βγάζει προς τα έξω όλη αυτή την ενέργεια και μας ενεργοποιεί όλα αυτά τα συναισθήματα που όλα καταλήγουν να αφορούν τον ΠΑΟΚ».

Απ΄ ότι καταλαβαίνω από τα λεγόμενα σου, όλοι στην ομάδα είναι μια οικογένεια.
«Ακριβώς, από την γυναικά που καθαρίζει το στάδιο έως στον πρόεδρο. Όλοι είμαστε κομμάτι του ΠΑΟΚ, εάν αυτό δεν είναι για την δύναμη και για το καλό της ομάδα πάντα, δεν θα ήταν ο ίδιος ΠΑΟΚ και φυσικά η δική μας ομάδα παίζει ομαδικά, ο ένας εξαρτάται από τον άλλο συνέχεια, δεν εξαρτάται από τα αστέρια, είμαστε όλοι μαζί αστέρια και παίζουμε συνέχεια για τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς μας».

Πες μου δύο λόγια για τον προπονητή σου, τον Γιάννη Καλμαζίδη.
«Απίστευτος άνθρωπος, απίστευτος προπονητής, ο καλύτερος στην ζωή μου».

Πες μου δύο λόγια για τον πρόεδρο , τον κύριο Ανδρέου.
«Άνθρωπος με πολύ ενέργεια που μας την μεταφέρει συνέχεια κάθε μέρα!»

Το βόλεϊ δεν είναι τόσο συνδεμένο με τον λαό του ΠΑΟΚ, αλλά με τις εμφανίσεις σας και η κατάκτηση του τροπαίου σας έφερε πιο κοντά με τον κόσμο και γνωρίζεις πως τα ονόματα σας θα μείνουν στην ιστορία του ΠΑΟΚ , πως αισθάνεσαι για αυτό;
«Πάντα τα καλά ιστορικά γεγονότα μένουν στην μνήμη όλων. Γνωρίζω την σπουδαιότητα του ΠΑΟΚ και η συνοδεία του κόσμου μας επέτρεψε να δείξουμε ότι παίζουμε το καλύτερο βόλεϊ στην Ελλάδα ,τώρα, και αυτό μας κάνει περήφανους για την ομάδα του ΠΑΟΚ!»

Θέλεις να μείνεις για αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ;
«Το θέλω πολύ και πρέπει να περιμένω μια πρόταση από την διοίκηση. Ήμουν 1 χρόνο εκτός λόγω τραυματισμού όμως τώρα έχω επανέλθει 100% και κάθε μέρα και περισσότερο. Αν ο ΠΑΟΚ κάνει μία καλή προσφορά, θέλω να μείνω, αλλά θα πρέπει να περιμένω τις προσφορές».

paok_aponomi apodytiria_sampania

To πρωτάθλημα πιστεύετε θα το πάρετε με σχετική ευκολία ή θα δυσκολευτείτε;
«Ποτέ δεν είναι δύσκολο και θα δουλέψουμε σκληρά για να επιτευχθεί αυτός ο τίτλος για τον ΠΑΟΚ»

Ποίος είναι ο καλύτερος σου φίλος μέσα από την ομάδα, με ποιον περνάς περισσότερη ώρα μαζί;
«Εννοείται ο Χαβιέρ Χιμένες! Είμαστε συνέχεια μαζί, κάνουμε τα πάντα μαζί, στην προπόνηση, μαζί όλες τις ημέρες. Τρώμε μαζί συχνά και μιλάμε όλη μέρα (γελάει). Έχω τον Γκόμεζ και τον Άλεξ Σαφράνοβιτς κοντά μου συχνά».

Πως ένιωσες στην αποθέωση στο Παλατάκι και στη Τούμπα;
«Αγαπώ τους φανατικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ και κάθε φορά παίζουμε για αυτούς. Ένιωσα πολύ ωραία μας έδωσε πολύ ενέργεια, και θέλουμε περισσότερες νίκες για να κάνουμε τους ανθρώπους μας χαρούμενους!»

Σε ποια ομάδα ένιωσες καλύτερα;
«Στον ΠΑΟΚ πιστεύω!»

Η λέξη “μ@λ@κ@” είναι σε κάθε σου δημοσίευση στο instagram! Γιατί έτσι;
«Ναι γιατί οι παίκτες με φωνάζουν έτσι, τι κάνεις μ@λ@κ@ (γελάει) και μου αρέσει αυτή η λέξη!!»

RANGEL-METALLIO-PAOK-SYROS-2015 rangel-syros-foto-2015

Η προσωπική σου ζωή…
«Είμαι ελεύθερος, ψάχνω την γυναίκα της ζωής μου και είμαι κοντά σε αυτή (γελάει)».

Το μήνυμα στον κόσμο
«Παίζουμε για αυτούς σε κάθε ματς!»

Πηγή : Aetos26.gr/ Γιώργος Παναγιωτίδης