Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ραντεβού με Ανατολιωτάκη

Ραντεβού με Ανατολιωτάκη

Ραντεβού με τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη προκειμένου να δοθεί μια λύση στο οικονομικό πρόβλημα και να μεταπεισθούν να πάνε κανονικά στη Θεσσαλονίκη έχουν αυτή την ώρα οι παίκτες της ΑΕΚ…

Μετά τα όσα επακολούθησαν της συνέντευξης και την απόφαση των παικτών να μην ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη, ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης ζήτησε από τους αθλητές της ομάδας να βρεθούν στο γραφείο του και να μιλήσουν από κοντά για τα όσα καταγγέλλουν και ζητούν.

Ο ίδιος είδε αρκετά αποφασισμένους τους παίκτες να υλοποιήσουν την απόφασή τους και ανέλαβε πρωτοβουλία προκειμένου να προσπαθήσει να τους μεταπείσει και να αλλάξει τα δεδομένα.

Το ραντεβού κλείστηκε για το πρωί του Σαββάτου και πλέον αναμένονται εξελίξεις αφού ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης  δείχνει ενδιαφέρον να τελειώνει με το θέμα και η ομάδα να κατέβει κανονικά στον αγώνα της Δευτέρας.

Ο Ανατολιωτάκης αναμένεται να δώσει κάποια χρήματα, χωρίς όμως να εξοφλήσει όλα τα οφειλόμενα, ενώ οι αθλητές θα πάρουν και άλλα λίγο πριν τις γιορτές.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...