CEV CUP

Ραντεβού με πρόκριση και ιστορία ο Μίλωνας

Ραντεβού με πρόκριση και ιστορία ο Μίλωνας

Ραντεβού με την ιστορία έχει στην Αυστρία και τo Μπλάϊμπουργκ o Μίλωνας, ο οποίος απέναντι στην Zαντρούγκα Μπλαιμπουργκ (29/11 – 20:00) ψάχνει μόλις 2 σετ , προκειμένου να «σφραγίσει» το εισιτήριο της πρόκρισής του προς τους «16» του CEV CUP.

Να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε πριν μερικές μέρες στη Νέα Σμύρνη θέλει ο Μίλωνας κόντρα στην Zαντρούγκα Μπλαϊμπουργκ. Οι «πράσινοι» του Σάκη Ψάρρα στον επαναληπτικό της Αυστρίας έχουν τον τίτλο του φαβορί και με παρακαταθήκη το «καθαρό» 3-0 θέλουν μόλις δύο σετ για να δώσουν συνέχεια στο μαγικό Ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι καθώς προέρχεται από την επιβλητική εμφάνισή της επί του Άθλου Ορεστιάδας στη Volleyleague και με καλή ψυχολογία και χωρίς προβλήματα, οι «πράσινοι» αισιοδοξούν πως θα προσθέσουν μια ακόμη «χρυσή» σελίδα στην ιστορία τους.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Είναι το δεύτερο ευρωπαϊκό ταξίδι του Μίλωνα για την εφετινή σεζόν. Παίζουμε στην έδρα μιας ομάδας που έχει εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η νίκη μας με 3-0 στην έδρα μας μας δίνει ένα μικρό προβάδισμα αλλά αυτό δεν εξασφαλίζει την πρόκριση. Δεν κοιτάμε μόνο τα δύο σετ αλλά το πως θα πάρουμε τη νίκη.  Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο ο οποίος θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή. Αυτό δεν αλλάζει τα πλάνα μας. Το πρωί της Τετάρτης θα κάνουμε ακόμα μία προπόνηση. Είμαστε καθόλα έτοιμοι. Στόχος μας να είμαστε ανταγωνιστικοί για να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαστε αισιόδοξοι πως μπορούμε να φέρουμε άλλη μία πρόκριση και άλλη μία ιστορική ευρωπαϊκή επιτυχία για την ομάδα μας».