Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ραντεβού στο γήπεδο

Ραντεβού στο γήπεδο

Αγώνας επιβίωσης είναι αυτός του Σαββάτου για την Κύζικο Νέας Περάμου κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας καθώς η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλουν οι «κιτρινόμαυροι» να παραμείνουν στην μεγάλη κατηγορία με την διοίκηση να καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο ενισχύοντας την ομάδα.

Τελικός παραμονής χαρακτηρίζεται η αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας με την διοίκηση της ομάδας της Νέας Περάμου να καλεί τον κόσμο να συμπαρασταθεί στους παίκτες του Νίκου Νεόφυτου και να κρατήσει ακέραιες τις ελπίδες για την σωτηρία της.

Παράλληλα η διοίκηση ανακοίνωσε πως όσοι επιθυμούν να ακολουθήσουν την ομάδα το Σάββατο στους Άγιους Θεόδωρους θα παρέχει δωρεάν μετακίνηση με λεωφορεία που θα ξεκινήσουν από την πλατεία Αγ. Γεωργίου στις 19:00 μ.μ.

Μάλιστα η διοίκηση στην σχετική ανακοίνωση κλείνει με την παρότρυνση «Ελάτε όλοι να ενισχύσουμε την ομάδα μας. Ραντεβού στο γήπεδο!»

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...