BEACH VOLLEY

«Ραντεβού στο Σχινιά, για τα τελικά του Πανελληνίου σιρκουί»

«Ραντεβού στο Σχινιά, για τα τελικά του Πανελληνίου σιρκουί»

Τους τελικούς του 3ου τουρνουά Masters του Πανελληνίου σιρκουί 2016, που πραγματοποιήθηκαν στην παραλία των Ματάλων, παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, κ. Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο οποίος μαζί με τον Δήμαρχο Φαιστού, κ. Γιώργο Αρμουτάκη, έκανε την απονομή του χρυσού μεταλλίου στους Νίκο Ανδριά και Γιώργο Καντιώτη.

«Συγχαρητήρια στους συνδιοργανωτές του τουρνουά Masters των Ματάλων, τον Δήμο Φαιστού, τον Πολιτιστικό σύλλογο Πιτσιδίων-Ματάλων και την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης, που παρά τις όποιες δυσκολίες, συνεχίζουν την προσπάθεια που γίνεται στο beach volley.

Είναι η δεύτερη μεγάλη διοργάνωση στην Κρήτη, μετά το Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Κέρδος μας είναι η αυξημένη συμμετοχή αθλητών των αναπτυξιακών διοργανώσεων στα τουρνουά Masters του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2016. Επόμενος σταθμός τα τελικά του Πανελληνίου σιρκουί την ερχόμενη εβδομάδα στο Σχινιά», τόνισε μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης των Ματάλων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Παράλληλα ο πρόεδρος επιτροπής διοργανώσεων beach volley και ταμίας της ΕΟΠΕ, κ. Θανάσης Ρέρρας υπογράμμισε: «Ολοκληρώσαμε το τουρνουά Masters στα Μάταλα της Κρήτης.

Ήταν ο τρίτος σταθμός του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley ανδρών και γυναικών για το 2016. Το επίπεδο των αγώνων, η συμμετοχή του κόσμου και το υψηλό οργανωτικό επίπεδο των συνδιοργανωτών συνετέλεσαν στην διεξαγωγή ενός άψογου τουρνουά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Φαιστού, τον Πολιτιστικό σύλλογο Πιτσιδίων-Ματάλων και την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης.

Είναι η δεύτερη μεγάλη διοργάνωση που πραγματοποιείται στη μεγαλόνησο το 2016.. Αυτό δεν γίνεται τυχαία στην Κρήτη το 2015 συμμετείχαν 70 ομάδες στα αναπτυξιακά τουρνουά beach volley. Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 100 ομάδες, δείγμα του ότι η πολιτική της σημερινής διοίκησης για βόλεϊ και beach volley σε όλη την Ελλάδα έχει αρχίσει και αποδίδει καρπούς. Είναι υποχρέωση των επόμενων διοικήσεων να μαζέψουν αυτούς τους καρπούς να τους αξιολογήσουν και να τους αναπτύξουν.

Η αναπτυξιακή παρακαταθήκη που αφήνει στο τέλος της τετραετίας είναι τεράστια. Χρειάζεται προγραμματισμός, όραμα και σύμπλευση όλων των δυνάμεων για την αξιοποίησή της.

Την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος στην Αθήνα, στην παραλία του Σχινιά, Μαραθώνος στον χώρο του Sailing the Club. Καλούμε όλο τον κόσμο που αγαπά το beach volley να έρθει να παρακολουθήσει τους αγώνες των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και να χαρεί μαζί μας την μεγάλη γιορτή του beach volley».

Τέλος ο Δήμαρχος Φαιστού, κ. Γιώργος Αρμουτάκης σημείωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την διοργάνωση, που φιλοξενείται εδώ. Τα Μάταλα είναι γνωστό πως αγαπούν το beach volley. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το επίπεδο των αγώνων, και την προβολή του Δήμου μας μέσω της διοργάνωσης αυτής. Οι προσπάθειες που κάνουν τα νέα παιδιά του Πολιτιστικού συλλόγου Πιτσιδίων-Ματάλων, που τρέχουν τα τουρνουά είναι αξιόλογες και τους ευχαριστούμε».