ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ραντεβού στους «8»

Ραντεβού στους «8»

Άρης και Αίας Ευόσμου πέρασαν νικηφόρα από Ιλίσια και Αμπελόκηπους αντίστοιχα εξασφαλίζοντας την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών…

Οι «κιτρινόμαυρες» του Γιάννη Τσαϊρέλη μπήκαν δυνατά στον αγώνα κόντρα στον Ηλυσιακό και με το 25-15 και 25-12 έκαναν το 2-0 βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Οι γηπεδούχες ουσιαστικά προσπάθησαν μόνο στο τρίτο σετ, όμως και πάλι οι «κιτρινόμαυρες» με το 25-19 «κλείδωσαν» την παρουσία του στους 8 του Κυπέλλου.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. (Ρούσης): Μερκούρη, Μπέμπη, Παπαγεωργίου, Παπαδέδε, Σάντε, Χατζηκωνσταντά / Μανιατογιάννη (λ), Σερέτη, Βασιλαντωνάκη, Μιχελάκου.

Α.Σ. ΑΡΗΣ (Τσαϊρέλης): Φάιερς, Άγκοστ, Τσομπανίδου, Κιουτσιούκη, Σίμιτς, Κωνσταντινίδου / Πετρινόλη (λ), Μυλωνά, Ανθούλη, Νταντούλα.

Άνεμος πρόκρισης στους Αμπελόκηπους

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων θέλοντας να κάνει μια ακόμη υπέρβαση, ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου και παραβλέποντας την διαφορά κατηγορίας που την χώριζε από τις «ερυθρόλευκες», με το 25-20 έκανε το 1-0 ξεσικώνοντας τους φιλάθλους της στο γήπεδο.

Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική καθώς ο Αίας Ευόσμου ανέβασε την απόδοσή του ισοφαρίζοντας σε 1-1 με το 25-20.

Μεγάλη μάχη έγινε στο τρίτο σετ όπου οι «πράσινες» έβαλαν δύσκολα στον Αίαντα που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με το 28-26 και με το 2-1 να βάλει πλώρη για την πρόκριση. Στο τρίτο σετ οι «ερυθρόλευκες» έφθασαν εύκολα στο 25-15 που τους χάρισε τη νίκη .