Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ραντεβού την Τρίτη στου Ρέντη

Ραντεβού την Τρίτη στου Ρέντη

Τις τελευταίες μέρες διακοπών απολαμβάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού καθώς η επιστροφή στο Ρέντη και το πρώτο ραντεβού για τη νέα χρονιά δόθηκε για την Τρίτη 24 Αυγούστου όπου ο Ρομπέρτο Πιάτσα θα υποδεχθεί παλαιούς και νέους ξεκινώντας την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων».

Διακοπές τέλος στους «ερυθρόλευκους». Το πρώτο ραντεβού από τον Ρομπέρτο Πιάτσα και την διοίκηση των Πειραιωτών δόθηκε για το απόγευμα (17:00) της Τρίτης όπου το Ρέντη θα ξαναγεμίσει φωνές και το γήπεδο θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν την προετοιμασία τους με στόχο την επιστροφή τους στους τίτλους αλλά και την πραγματοποίηση μιας καλής πορείας στην Ευρώπη.

Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να βρίσκεται στην χώρα μας από την Κυριακή, ενώ μια μέρα αργότερα θα έρθουν οι Αντρέϊ Σπίνου, Μπόζινταρ Τσουκ και Χερμάνς Έγκλσκαλνς.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν εκπονήσει οι «ερυθρόλευκοι» περιλαμβάνει προπόνηση στο «Μελίνα Μερκούρη», αλλά και εργομετρικές εξετάσεις.

Παράλληλα την Τρίτη και την Τετάρτη οι παίκτες του Ολυμπιακού, χωρισμένοι σε δυο γκρουπ θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις.