ΔΙΕΘΝΗ

Referees εν δράσει (fotos)

Referees εν δράσει (fotos)

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε την 29η Φεβρουαρίου η ανταπόκριση των φίλων του βόλεϊ στην πανευρωπαϊκή καμπάνια της CEV #Onemoreday4volleyball, αφού στη Θεσσαλονίκη ακόμη και οι διαιτητές άφησαν τις… υποδείξεις και το’ ριξαν στα…καρφιά!

SYDPEBETH_one day_volleyball

Ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.Β.Ε.Θ. λοιπόν έδωσε δυναμικό παρών στην πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδία που -μέσω αυτής της δράσης- θέλεησε να αξιοποιήσει την παραπάνω μέρα του χρόνου, ελπίζοντας να ωθήσει τους -επαγγελματίες και μη- αθλητές, τους νέους, τους ενήλικες, τα παιδιά ανεξαρτήτου τεχνικής δεξιότητας και φυσικής ικανότητας να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα πετοσφαίρισης με πνεύμα φιλίας και «fair play».

volley_sydpebeth1

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά… 29 μέλη του Συνδέσμου της Θεσσαλονίκης συναντήθηκαν χθες το βράδυ της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου 2016 στο γήπεδο «Α. Νικολαΐδης» της Πολίχνης, για να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα διαφορετικό απ’ ότι τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου! Χωρίστηκαν σε δύο μεικτές ομάδες και έδωσαν μια πραγματική μάχη, καθώς το σετ κρίθηκε στην ελάχιστη διαφορά (29-27).

volleysydpebeth2

Επικές μονομαχίες μάχες στο φιλέ, απίστευτες άμυνες, τρομερές επιθέσεις, σερβίς που…σκοτώνει ήταν κάποια από τα «όπλα» της νίκης των συμμετεχόντων, που βρήκαν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα

dionas_giorgos

Το δύσκολο έργο να διαιτητεύσει αυτό το παιχνίδι ανέλαβε το μέλος του Δ.Σ της Ε.Ο.ΠΕ και Γ. Γραμματέας της Ε.ΠΕ.Σ.Θ, κ. Γιώργος Διονάς, ο οποίος είχε την καλοσύνη να «σφυρίξει» από τη σκάλα του διαιτητή, συνεπικουρούμενος από τον διεθνή διαιτητή κ. Μανώλη Γεωργιάδη, αυτήν την ιστορική αναμέτρηση. Φυσικά, η ευγενής άμιλλα διακατείχε τους «αντιπάλους», δίνοντας το καλό παράδειγμα για το πως πρέπει να αντιμετωπίζεται το βόλεϊ από όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό.

barbecue_sydpebeth

Και επειδή ως γνωστόν στη Θεσσαλονίκη, εκτός από… μπαλίτσα, ξέρουν και να… τρώνε, η συνάντηση έκλεισε με ένα εκπληκτικό μπάρμπεκιου, που στήθηκε στην αυλή του γηπέδου,  ώστε οι παίκτες των ομάδων, μετά τις θερμίδες που «έκαψαν» επί τρία ολόκληρα σετ, να αναπληρώσουν τις δυνάμεις τους και να βρούνε ξανά το… χρώμα τους.