Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ρέντ(η) Alert τίτλου

Ρέντ(η) Alert τίτλου

Μετά την Θεσσαλονίκη η σειρά των τελικών μεταφέρεται στον Πειραιά με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται το Σάββατο το απόγευμα (17:00/ NOVA 3) τον ΠΑΟΚ στον 2ο τελικό της σειράς με τη νίκη να είναι ο πόθος και των δύο «μονομάχων» του τίτλου.

Ο δρόμος προς τον τίτλο περνά από το Ρέντη όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ με στόχο τη νίκη που θα φέρει σε απόλυτη ισορροπία τους τελικούς και θα τον κρατήσει ζωντανό στην διεκδίκηση και του φετινού τίτλου.

Σε διαφορετική περίπτωση αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει και πάρει τη νίκη τότε με το 2-0 στην σειρά των αγώνων βάζει γερά θεμέλια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του πρώτου ντάμπλ στην ιστορία του Συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός χωρίς προβλήματα θέλει να εκμεταλλευθεί την έδρα του και να πάρει τη νίκη που θα του δώσει και ψυχολογία εν όψει του 3ου τελικού.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Δημήτρη Καζάζη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους αρχικά με βιντεοθεραπεία και εν συνεχεία με προπόνηση.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεσή του ευελπιστεί πως άπαντες θα καταφέρουν με την βοήθεια του κόσμου να πάρουν τη νίκη και να φθάσουν στο 1-1.

Καζάζης: «Με τη βοήθεια του κόσμου μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Στόχος μας είναι να μειώσουμε τα λάθη που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Είμαστε αποφασισμένοι να ισορροπήσουμε τη σειρά των παιχνιδιών. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και με τη βοήθεια του κόσμου μας πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Συνήθως μέσα από τις ήττες μπορείς να κερδίσεις περισσότερα πράγματα. Εμείς έχουμε διακρίνει στοιχεία από τον 1ο τελικό που αν θα διορθώσουμε θα φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

 Καλμαζίδης : «Με ένταση και πάθος»

Τη νίκη όμως που θα του δώσει σαφέστατο προβάδισμα τίτλου και θα τον φέρει μια ανάσα από την επίτευξη του νταμπλ θέλει ο ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά με την ψυχολογία και το προβάδισμα να είναι υπέρ του θέλει να επαναλάβει την εμφάνιση που είχε στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και να φθάσει στο 2-0.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με τους παίκτες του να έχουν πάρει τις απαραίτητες «ανάσες», περιμένει ένα ακόμη καλό παιχνίδι από τους «ασπρόμαυρους».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στον 2ο τελικό υπογράμμισε «Άλλο ένα σκληρό τεστ. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση και πάθος γιατί και οι δύο ομάδες το θέλουν πάρα πολύ. Προβλέψεις και προγνωστικά δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί πρόκειται για ένα άλλο παιχνίδι διαφορετικό από αυτό που δώσαμε στην έδρα μας. Τακτικά δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι γιατί σε αυτή τη φάση οι ομάδες γνωρίζονται καλά και δεν υπάρχουν μυστικά. Σε αυτά τα ματς βγαίνουν οι προσωπικότητες και οι ικανότητες των παικτών που μπορούν να καθορίσουν και το αποτέλεσμα».

Volleyleague 2014-15

2ος τελικός

Κυριακή 26/4/2015

Ρέντη, 17.00 Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΠΑΟΚ

Διαιτητές: Παπαδογούλας-Μυλωνάκης Παρατηρητές: Ιορδανίδης-Βασιλειάδης.

Επόπτες: Αντωνόπουλος-Μαριδάκης, Καλομοίρης-Δαλέκου.Γραμματεία: Εμμανοηλίδη