BEACH VOLLEY

Ρέρρας: «Επιτυχία έχουμε μόνο με ενότητα»

Ρέρρας: «Επιτυχία έχουμε μόνο με ενότητα»

Η αυλαία του 3oυ Πανελληνίου Πρωταθλήματος beach volley έχει ανοίξει στα Μάταλα της Κρήτης και με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι μονομαχίες για μια θέση στο κυρίως ταμπλό ανδρών και γυναικών.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η διοργάνωση που είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, Δήμου Φαιστού και Πολιτιστικού Συλλόγου Πιτσιδίων-Ματάλων χαρίζει μοναδικές στιγμές στους λάτρεις του μπιτς βόλεϊ και αναμένεται να κορυφωθεί το απόγευμα της Κυριακής (17/7).

«Τουρνουά με ιδιαιτερότητες»

Ο υπεύθυνος διοργανώσεων μπιτς βόλεϊ της ΕΟΠΕ, Θανάσης Ρέρρας αναφερόμενος στην 3η φετινή στάση του τουρνουά στα μαγευτικά Μάταλα αλλά και στη γενικότερη φιλοσοφία πάνω στο συγκεκριμένο σταθμό του τουρνουά τόνισε: «Συνεχίζουμε τις επιτυχημένες διοργανώσεις μπιτς βόλεϊ σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα βρισκόμαστε στην Κρήτη και στην μοναδική παραλία των Ματάλων. Είναι ακόμα μια απόδειξη της επιτυχίας της πολιτικής που είχε η σημερινή διοίκηση στον τομέα των διοργανώσεων μπιτς βόλεϊ. Συμφωνήσαμε όλοι μαζί πριν τέσσερα χρόνια να μειώσουμε τα κόστη και να ανοίξουμε το άθλημα. Να συνεργαστούμε με όλους τους σοβαρούς φορείς και όποιους προάγουν το άθλημα και δημιουργούν όμορφες διοργανώσεις» και συνέχισε λέγοντας:

«Το τουρνουά στα Μάταλα έχει μια ιστορία πολλών ετών. Η σημερινή διοίκηση το συμπεριέλαβε από πέρσι στο καλεντάρι του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ σεβόμενο τις ιδιαιτερότητες του. Αυτό αποδεικνύει το ανοικτό βλέμμα που έχουμε στα πράγματα. Ό,τι καλό , ό,τι σωστό και όμορφο θέλουμε να το αναδεικνύουμε και να του δίνουμε αξία. Χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς κανένα σύμπλεγμα. Συμμετέχουν πολλές ομάδες και οι αθλητές απολαμβάνουν το τουρνουά με τις ιδιαιτερότητές του. Αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος, ανταγωνιστικοί αγώνες σε ένα τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Αυτά συμβαίνουν όταν δουλεύουμε όλοι μαζί. Η Ε.Ο.ΠΕ., οι Ενώσεις ,οι τοπικοί συνδιοργανωτές, οι εθελοντές, οι αθλητές ,οι διαιτητές. Κανείς δεν περισσεύει και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το βόλεϊ και το μπιτς -βόλεϊ είναι τα πιο ομαδικά από τα ομαδικά αθλήματα. Επιτυχία έχουμε μόνο με ενότητα και σύμπνοια. Εμείς στο μπιτς βόλεϊ θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτές τις αρχές».