BEACH VOLLEY

Ρέρρας: «Aξίζουν το χειροκρότημά μας»

Ρέρρας: «Aξίζουν το χειροκρότημά μας»

Άνοιξε σήμερα στο Σχινιά η αυλαία των προκριματικών για τα Finals Masters 2016 του Πανελληνίου Σιρκουί τα οποία λαμβάνουν χώρα στο φιλόξενο χώρο του Sailing The Club με τον υπεύθυνο διοργανώσεων της ΕΟΠΕ να κάνει κάλεσμα για τους τελικούς στον κόσμο του αθλήματος προκειμένου να χειροκροτήσει και να στηρίξει τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του αθλήματος.

Το μεγάλο φινάλε έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Κυριακής, όπου στις 17.00 θα ξεκινήσει αγώνας επίδειξης με celebrities και θα ακολουθήσουν οι τελικοί που θα αναδείξουν τις πρωταθλήτριες ομάδες σε άνδρες και γυναίκες.

Με αφορμή την έναρξη των Masters Finals σημείωσε, ο υπεύθυνος διοργανώσεων μπιτς βόλεϊ της ΕΟΠΕ, Θανάσης Ρέρρας ανέφερε: «Ξεκινάμε σήμερα σε παραλία της Αττικής το τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος Masters. Για πρώτη φορά φέτος στους τελικούς υπάρχει η διαδικασία των προκριματικών, αυτό έχει ως συνέπεια, ομάδες που είχαν τουλάχιστον 2 συμμετοχές σε τουρνουά Masters ή σε διεθνή τουρνουά να μπορούν να λάβουν μέρος στα τελικά. Είναι μία ακόμη προσπάθεια της σημερινής διοίκησης στο πλαίσιο του ανοίγματος του beach volley σε όλους. Σταθερή μας πυξίδα από την αρχή της 4ετίας ήταν η μείωση του κόστους των Πρωταθλημάτων, το νοικοκύρεμα και η ανάπτυξη του αθλήματος. Όλους τους στόχους λειτουργώντας με ενωτικό πνεύμα με σύνεση και χαμηλούς τόνους τους έχουμε επιτύχει. Οι καρποί των προσπαθειών μας θα φανούν στο εγγύς μέλλον. Έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας ότι κάναμε αυτό που πρέπει, λειτουργώντας με αγάπη, δημοκρατικότητα και σεβασμό προς όλους. Αποκαταστήσαμε τις σχέσεις με όλους τους παράγοντες του αθλήματος. Ελπίζω οι επόμενες διοικήσεις να εκμεταλλευτούν την παρακαταθήκη που αφήνουμε. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους διαιτητές, τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους συνεργάτες και το ακούραστο προσωπικό της ΕΟΠΕ».

Τέλος, ο κ. Ρέρρας απήυθυνε κάλεσμα στον κόσμο, σημειώνοντας: «Κλείνοντας θέλω να απευθύνω ένα προσκλητήριο στον κόσμο του αθλήματος αυτό το σαββατοκύριακο να έρθει στην παραλία του Σχινιά και να χειροκροτήσει τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που είναι οι αθλητές και αθλήτριες. Αυτοί προσφέρουν θέαμα, αυτοί ομορφαίνουν το άθλημα και αυτοί αξίζουν το χειροκρότημά μας».