ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Restart με Δρίκο, Ιωάννου, Σωτηρόπουλο και Μηνούδη ο ΣΦΕΕΟΠ

Restart με Δρίκο, Ιωάννου, Σωτηρόπουλο και Μηνούδη ο ΣΦΕΕΟΠ

Με νέα σύνθεση στο ΔΣ και νέα πρόσωπα τα οποία έχουν προσφέρει πολλά στο ελληνικό βόλεϊ όπως η Βάσω Ιωάννου, ο Σωτήρης Δρίκος, ο Κώστας Σωτηρόπουλος και ο Βασίλης Μηνούδης ξεκινά η επαναδραστηριοποίηση του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης.

Ο ΣΦΕΕΟΠ μετά την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές που πραγματοποίησε την Κυριακή προχωρά ανανεωμένος και με νέο όραμα και διάθεση προσφοράς στις Εθνικές ομάδες και το Ελληνικό βόλεϊ.

Με νέα μέλη τα οποία έχουν φορέσει το Εθνόσημο όπως η Βάσω Ιωάννου και ο Βασίλης Μηνούδης, αλλά και προπονητές που έχουν προσφέρει στις Εθνικές ομάδες (Σωτήρης Δρίκος, Κώστας Σωτηρόπουλος), ο ΣΦΕΕΟΠ αισιοδοξεί πως θα κάνει ένα restart και μετά από μια 2ετή αποχή λόγω πανδημίας, να μπει εκ νέου δυναμικά στις δράσεις που έχει να κάνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης

Με τη συμμετοχή νέων προσώπων που έχουν διαγράψει ξεχωριστή πορεία στον χώρο του ελληνικού βόλεϊ, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης (ΣΦΕΕΟΠ).

Η παλιά δόξα του βόλεϊ γυναικών και αρχηγός της εθνικής ομάδας κυρία Βάσω Ιωάννου, ο τέως ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ανδρών και καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Σωτήρης Δρίκος και ο τέως ομοσπονδιακός προπονητής και επίκουρος καθηγητής κ. Κώστας Σωτηρόπουλος θα συμμετέχουν στην νέα προσπάθεια του ΣΦΕΕΟΠ. Εξάλλου στη νέα εξελεγκτική επιτροπή θα συμμετέχει ο παλιός διεθνής παίκτης και τέως πρόεδρος του συλλόγου των πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ) κ. Βασίλης Μηνούδης και ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας και Ανατολικής Αττικής (ΕΣΠΑΑΑ) κ. Κώστας Αλλαγιάννης.

Στην πρώτη συνεδρίασή τους τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου εξέλεξαν στη θέση του γενικού συντονιστή τον κ. Γιάννη Στουραΐτη ενώ στη θέση του γενικού γραμματέα τον κ. Κώστα Σωτηρόπουλο. Επίσης υπεύθυνος οικονομικών εξελέγη ο κ. Σωτήρης Δρίκος, υπεύθυνη εκδηλώσεων η κυρία Βάσω Ιωάννου και υπεύθυνος επικοινωνίας ο κ. Δημήτρης Αρβανιτίδης.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου ΔΣ του ΣΦΕΕΟΠ:

Γενικός Συντονιστής: Στουραΐτης Γιάννης

Γενικός Γραμματέας: Σωτηρόπουλος Κώστας

Υπεύθυνος οικονομικών: Δρίκος Σωτήρης

Υπεύθυνη εκδηλώσεων: Ιωάννου Βάσω

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αρβανιτίδης Δημήτρης

Μέλη: Παπαδόπουλος Νίκος, Σιμόπουλος Γιώργος, Τζούστας Γιάννης, Χάκας Γιώργος, Χρυσοχόου Παναγιώτης.

Η νέα εξελεγκτική επιτροπή: Αλλαγιάννης Κώστας, Βαλσαμής Ανδρέας, Μηνούδης Βασίλης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο όπως και η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 17/04/22 στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

Στη διάρκεια της Συνέλευσης τα μέλη του Συλλόγου εξέφρασαν τη θέλησή τους να συμβάλλουν στη νέα προσπάθεια επανεκκίνησης του ΣΦΕΕΟΠ, μετά τη δύσκολη περίοδο λόγω πανδημίας, προκειμένου να συνεχιστεί η επιτυχημένη δράση του Συλλόγου στο πλευρό των εθνικών ομάδων αλλά και η ανάδειξη της ιστορίας τους.