Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ρεβάνς για Εθνικό ή αήττητο για Ολυμπιακό!

Ρεβάνς για Εθνικό ή αήττητο για Ολυμπιακό!
Μετά το χαμένο τελικό του Λιγκ Καπ, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (8/12, 17.00, Novasports-4) και αναζητά βαθμούς αλλά και μια άτυπη ρεβάνς με τους “ερυθρόλευκους” να θέλουν να παραμείνουν αήττητοι.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Εθνικό, αν και το θέμα του Μπόζινταρ Τσουκ παραμένει ενώ για πρώτη φορά ο Αμερικανός πασαδόρος Κρίστοφερ Όστιν θα είναι στη δωδεκάδα. Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης δήλωσε: «Ξέρουμε τα λάθη που κάναμε στον τελικό του Λιγκ Καπ και τα δουλέψαμε για να βελτιωθούμε όχι μόνο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά και για τη συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Πιθανότατα να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην τακτική μας. Θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι απ΄ότι στον τελικό του Λιγκ Καπ. Το σημαντικό είναι να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια. Ο κόσμος θα παίξει μεγάλο ρόλο. Ο μεγάλος στόχος στο πρωτάθλημα είναι η είσοδος στην 4αδα».

Ο Ολυμπιακός (φωτό από την τελευταία προπόνηση στην Αελξανδρούπολη) μια βδομάδα μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, θέλει να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα. Ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού 0 Μενέλαος Κοκκινάκης είπε: «Ο αγώνας θα είναι διαφορετικός σε σχέση με τον τελικό του Λιγκ Καπ. Ο Εθνικός στην έδρα του πάντα παιζει καλύτερα. Θέλουμε και οι δύο ομάδες τη νίκη. Εμείς για το αήττητο και την πρωτιά και ο Εθνικός για την 4αδα. Θα έχουμε δύσκολο έργο αλλά έχουμε δείξει πως όταν πιάνουμε καλή απόδοση κερδίζουμε. Υπάρχει λίγο κούραση από τους αγώνες που δίνουμε Τετάρτη, Σάββατο αλλά δε μας επηρεάζει».