Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ρυθμό εν όψει ντέρμπι

Ρυθμό εν όψει ντέρμπι

Να συνεχίσουν να παρουσιαστούν το σοβαρές όπως στα δύο πρώτα παιχνίδι του πρωταθλήματος ζήτησε ο Γιάννης Νικολάκης από την αθλήτριές του εν όψει του αγώνα με τον Ηρακλή την Τετάρτη

Μετά το Ανατόλια και τους Μακεδόνες Αξιού ο Ολυμπιακός δηλώνει έτοιμος να πάρει τη νίκη απέναντι και τον Ηρακλή την Τετάρτη και να παραμείνει σε καλό αγωνιστικό ρυθμό…

Οι Πειραιώτισσες του Γιάννη Νικολάκη επέστρεψαν από την Θεσσαλονίκη και ήδη χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει τεράστιες διαφορές με τις υπόλοιπες ομάδες, ωστόσο ο τεχνικός του ξεκαθάρισε πως πρέπει να είναι σοβαροί προκειμένου να φθάσουν στο επιθυμητό αποτέσμα.

Ο Γιάννης Νικολάκης μιλώντας για τον αγώνα της Τετάρτης υπογράμμισε  «Είναι ένα ακόμη παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Ηρακλή είναι πολύ μεγάλη και εάν η ομάδα είναι σοβαρή δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να φτάσει στη νίκηΓια εμάς αυτό είναι ένα ακόμη παιχνίδι που θα μας βοηθήσει να βρούμε ρυθμό αφού ακολουθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό (8/11) που θα είναι πολύ σημαντικό για όλους. Το μυαλό μας είναι στον Ηρακλή αλλά προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι»