Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ρίτσι τέλος μέσω…ερτζιανών

Ρίτσι τέλος μέσω…ερτζιανών

Οι τίτλοι τέλους για τον Ντανιέλε Ρίτσι στον ΠΑΟΚ έπεσαν από… ραδιοφώνου και δηλώσεων του αντιπροέδρου του ΑΣ, Δημοκράτη Παπαδόπουλου στην εκπομπή «Full Επίθεση» του Libero 107.4 FM.

Το κλίμα για τον Ντανιέλε Ρίτσι στην Θεσσαλονίκη ήταν ιδιαίτερα βαρύ από την αρχή και η απώλεια του τίτλου δρομολογεί εξελίξεις.

Εξελίξεις που αποκάλυψε on air ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος ο οποίος «πυροβόλησε» ακατάπαυστα κατά του Ιταλού τεχνικού τονίζοντας πως η ομάδα βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Αρχικά ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος με τον δικό του ιδιαίτερο και γλαφυρό τρόπο αναφέρθηκε στην άρνηση του Ιταλού να αποκτηθεί ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ στα μέσα της περιόδου τονίζοντας πως αυτό οδήγησε και στην απώλεια του τίτλου…

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ, αναφερόμενος στην υπόθεση Άγκα υπογράμμισε «Και στο βόλεϊ έγιναν λάθη. Ο πρόεδρος είχε έτοιμο τον Αγκάμεζ για να τον φέρει στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο και θα παίρναμε περπατώντας το πρωτάθλημα. Αλλά ο προπονητής μας είχε άλλη αντίληψη. Έβλεπε διαφορετικά το βόλεϊ και δεν θέλησε να φέρουμε αυτόν τον κορυφαίο αθλητή του ευρωπαϊκού βόλεϊ. Και έτσι δεν μπορέσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα όπως θέλαμε. Υπήρχε συμφωνία με τον Αγκάμεζ και αντέδρασε ο Ρίτσι. Δεν τον ήθελε, πίστευε ότι δεν έκανε για αυτή την ομάδα».

Όσο για τον Ρίτσι ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος δήλωσε πως ήδη αποτελεί παρελθόν από τον Δικέφαλο του Βορρά τονίζοντας χαρακτηριστικά «Έχει τελειώσει ο Ρίτσι από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Για εμάς είναι αποτυχία το ότι δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Κι ας έχει ο Ολυμπιακός τριπλάσιο μπάτζετ από εμάς. Εμείς έχουμε το μέταλλο του πρωταθλητή. Και δεν το δείξαμε στους τρεις αγώνες στα πλέι οφ, με εξαίρεση το πρώτο παιχνίδι στου Ρέντη, που μπορεί να άλλαζε τα δεδομένα. Δεν ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών, οπότε ο προπονητής έχει φύγει. Βρισκόμαστε σε αναζήτηση προπονητών και παικτών. Ο κόσμος θα χαρεί με τις κινήσεις που θα κάνουμε και η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει ξανά με στόχο το πρωτάθλημα. Και ο Ιβάν Σαββίδης είναι κοντά στο βόλεϊ, όπως σε όλα τα αθλήματα».

Η διοίκηση φέρνει τους παίκτες…

Ωστόσο ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του στον Libero 107.4 Fm φρόντισε να….γράψει ιστορία αναφέροντας πως στον ΠΑΟΚ οι προπονητές δεν χρειάζεται να έχουν λόγο στις μεταγραφές αλλά απλά να προπονούν τους παίκτες που θα διαλέγει η διοίκηση!!!

«Δεν θα ξανακάνουμε τέτοια λάθη. Οι προπονητές είναι για να προπονούν και εμείς ως διοίκηση για να φέρνουμε τους παίκτες. Αυτό θα κάνουμε και ο προπονητής να συνηθίσει ότι αυτοί είναι οι παίκτες και με αυτούς πρέπει να δουλέψει. Και ειδικά όταν μιλάμε για παίκτη όπως ο Αγκάμεζ, όμως παρόλα αυτά ο Ρίτσι δεν τον ήθελε και δεν ξέρω για ποιους λόγους. Για τη νέα σεζόν θα γίνουν κινήσει που θα βοηθήσουν πραγματικά την ομάδα να επανέλθει στο πρωτάθλημα” τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος των “ασπρόμαυρων” βάζοντας δύσκολα στον επόμενο προπονητή που αναμένεται να ανακοινώσει ο ΠΑΟΚ».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...