ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ρόγκα: «Είμαστε στεναχωρημένες, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Ρόγκα: «Είμαστε στεναχωρημένες, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Απογοήτευση και στεναχώρια τα συναισθήματα της ήττας-αποκλεισμού από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο στρατόπεδο της Εθνικής μας ομάδας.

Η έμπειρη λίμπερο Πένυ Ρόγκα στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που είχαμε και σ’ αυτό το ματς, αλλά τόνισε πως δεν είναι καλό αυτή τη στιγμή εν βρασμώ ψυχής να δούμε τι έφταιξε και αποκλειστήκαμε.

«Ξέραμε ότι το παιχνίδι ήταν η ευκαιρία να λυθούμε μέσα στο γήπεδο και να παίξουμε αυτό που ξέρουμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Στα δύο πρώτα σετ φάνηκε αυτό και παίξαμε αρκετά καλά και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Βέβαια στο δεύτερο σετ θα μπορούσαμε να το είχαμε πάρει και να μιλούσαμε για διαφορετικό τελείως παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε και χάθηκε η πρόκριση. Με το που τελειώσει η διοργάνωση θα τα βάλουμε κάτω και θα δούμε τι έφταιξε. Εν βρασμώ δεν βγάζεις σωστά συμπεράσματα. Είμαστε όλες στεναχωρημένες αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Ενώ η Μάρθα Ανθούλη και η Ιωάννα Πολυνόπουλου μίλησαν για την απογοήτευση που υπάρχει αλλά και τη δική τους εμπειρία στο Ευρωπαϊκό.

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένες αλλά θέλουμε να τελειώσουμε αύριο με ψηλά το κεφάλι την διοργάνωση. Σίγουρα θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Εξακολουθεί να υπάρχει για μένα ένα άγχος αλλά πιστεύω πως έδειξα τι μπορώ να κάνω αλλά σίγουρα μπορώ να κάνω περισσότερα για ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

«Δεν είμαστε ευχαριστημένες σίγουρα. Όμως, έχουμε άλλο ένα παιχνίδι που πρέπει να παλέψουμε αξιοπρεπώς. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε μετά τι πήγε λάθος. Προσωπικά είμαι στεναχωρημένη που η πρώτη μου συμμετοχή συνδυάστηκε με ήττα που μας στέρησε την πρόκριση. Θα ήθελα να ήταν καλύτερα».