Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ρόγκα: «Υπομονή και πάθος για τη νίκη»

Ρόγκα: «Υπομονή και πάθος για τη νίκη»

Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν είναι γεγονός (5/12, 18.00) και από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, η έμπειρη λίμπερο, Πένυ Ρόγκα μιλάει στο Volleyplanet στέλνοντας μήνυμα στους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα με προσοχή και με τη φωνή τους.

Τι συναισθήματα υπάρχουν ένοψει του ντέρμπι;

«Νομίζω πως ήρθε η ώρα και για τις δυο ομάδες να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και να εντοπίσουν τα αδύναμα σημεία. Είναι ένα πατροπαράδοτο ντέρμπι αιωνίων και τα συναισθήματα ποικίλουν. Όλη την εβδομάδα η ομάδα δούλεψε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα».

Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί αυτό το πρώτο ντέρμπι;

«Πιστεύω πως θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι με πολλές ανατροπές και δυνατές φάσεις. Και οι δυο ομάδες έχουν αξιόλογα ρόστερ και ποιοτικά. Το ματς θα κριθεί στο ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα έχει υπομονή και πάθος για νίκη».

Πόσο θα βοηθήσει ο παράγοντας έδρα θα βοηθήσει; 

«Το συν μας είναι η έδρα μας. Και γι αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να γεμίσουν το κλειστό δημιουργώντας όπως πάντα αυτή την καταπληκτική ατμόσφαιρα χωρίς παρεκτροπές και φασαρίες γιατί τα μέτρα θα είναι πολύ αυστηρά και αυτό που μπορεί να γίνει θα βλάψει την ομάδα μας και μόνο».

Ποιο είναι λοιπόν το μήνυμα σου λίγες ώρες πριν τη μεγάλη αναμέτρηση;

«Ραντεβού λοιπόν στην Κυψέλη αύριο για ένα όμορφο παιχνίδι βόλει».