Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Ρολάντο είσαι κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ!»

«Ρολάντο είσαι κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ!»

Τα περυσινά του γενέθλια ήταν από τα ωραιότερα (13/3) για τον πρώην Κουβανό άσο του ΠΑΟΚ, Ρονάλντο Σεπέδα. Ένα χρόνο μετά σε ένα σενάριο που όλοι εύχονται να ήταν επιστημονικής φαντασίας ο ταλαντούχος διαγώνιος πέρασε τα πρώτα του γενέθλια στη φυλάκη.

“Είναι τα πρώτα γενέθλια που θα κάνω στη φυλακή… Έχω καταστραφεί, αλλά προσπαθώ να επανέλθω με τους συμπαίκτες μου”, δήλωσε πριν από μια βδομάδα ο ίδιος ο πρώην άσος του Δικεφάλου, όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν τον ξέχασαν!

Τόσο το μήνυμα μέσως της επίσημης σελίδας: “Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ με την ευκαιρία των γενεθλίων του πρώην αθλητή του Ρολάντο Αμπρέου Σεπέδα, του εύχεται ότι καλύτερο με Υγεία και σύντομα να ξεπεράσει αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνει. Ρολάντο είσαι κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ”, όσο και η τούρτα για “κουράγιο” στον πρώην συμπαίκτη τους όσο συμβολική κι αν είναι, δείχνει φανερώνει την πίστη της ομάδας που τον έζησε επί έναν ολόκληρο χρόνο στην αθωώτητα του Σεπέδα αλλά και τη σημασία της… ΟΜΑΔΑΣ που δεν ξεχνά.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...