Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ρούλης βράβευε, «Σώτος» πείραζε!

Ρούλης βράβευε, «Σώτος» πείραζε!

Ο Ρούλης Αγραπιδάκης παρακολουθησε την αναμέτρηση με τη Λαμία στο κλειστό της Κυψέλης, στο περιθώριο της οποίας έγινε και η βράβευση του MVP της 14ης αγωνιστικής Μπράιαν Κουκ.

Το βραβείο του πολυτιμότερου παρέλαβε ο Αμερικανός ακραίος από τα χέρια του παλαίμαχου βολεϊμπολίστα και μέχρι πρότινος μάνατζερ του τμήματος, Δημήτρη Αγραπιδάκη.

No 699189

Αφού πραγματοποιήθηκε η βράβευση, ο Ρούλης -έτσι τον ξέρουν όλοι- αφού χαιρέτησε τον Ανδρεόπουλο και τους συνεργάτες του πήγε να καθίσει για να παρακολουθήσει το ματς… αλλά η φωνή του αρχηγού, Σωτήρη Πανταλέοντα τον… γύρισε πίσω!

«Ρούλη-Ρούλη», φώναξε ο Σώτος.

«Έλα Σώτο, τι;», ρώτησε ο Ρούλης.

«Σου δώσαμε να του δώσεις το βραβείο, αλλά εσύ τι έκανες;», του είπε ο αρχηγός.

«Εεεε… τη βράβευση», απάντησε ο Αγραπιδάκης.

«Εσύ το κράτησες», του είπε γελώντας και έφυγε ο Σώτος, αφού ο μπλοκέρ του Τριφυλλιού είχε δει ότι αμέσως μετά τη βράβευση ο Αγραπιδάκης πήρε το βραβείο του Κουκ για να το παραδώσει στον πάγκο προκειμένου ο Αμερικάνος ακραίος να συνεχίσει με την παρουσίαση.

Άλλωστε, η σχέση των δυο κρατάει χρόνια με τον Πανταλέοντα ως το No1 πειραχτήρι να μην αφήνει σε χλωρό κλαρί τον Ρούλη αλλά και τον Ρούλη να αποδέχεται και να απολαμβάνει κάθε του ατάκα!