Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ρουμελιωτάκης: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Ρουμελιωτάκης: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Ενόψει του δεύτερου ημιτελικού των πλέι οφ με την Κηφισιά που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (27/4) στις 17:00 στο Ρέντη,  ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του στο osfp.gr ότι οι ερυθρόλευκοι μπορούν στο κλειστό βορείων προαστίων να ζευγαρώσουν τις νίκες τους.

«Στο δεύτερο ημιτελικό με την Κηφισιά θα μπούμε όπως μπήκαμε στο πρώτο ματς” τόνισε ο Κρητικός ακραίος του Ολυμπιακού και συνέχισε: .Αποφασισμένοι για να κάνουμε το 2-0 στη σειρά. Γνωρίζουμε όλοι ότι είναι ο βασικός μας στόχος και πιο σημαντικός το πρωτάθλημα.  Είμαστε συνειδητοποιημένοι και θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε την Κηφισιά κα να φτάσουμε στους τελικούς. Εκεί ξεκινάνε τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν που θα κρίνουν τον τίτλο. Εμείς θα τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε,  έχουμε τις δυνατότητες αφού είμαστε καλύτερη ομάδα και αυτό θα πρέπει να το αποδείξουμε στους τελικούς για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...