Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ρουμελιώτης : «Η ΑΕΚ πάντα ψηλά»

Ρουμελιώτης : «Η ΑΕΚ πάντα ψηλά»

Με χαμόγελα,  αισιοδοξία αλλά και την ελπίδα η νέα  χρονιά να είναι πετυχημένη γεμάτη νίκες και επιτυχίες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι αθλήτριες της ΑΕΚ…

Το πρώτο ραντεβού  για τη νέα χρονιά δόθηκε στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας επί της Εθνικής οδού, με τον Μανώλη Ρουμελιώτη να υποδέχεται παλαιές και νέες αθλήτριες και να ξεκινά με αισιοδοξία τη νέα χρονιά.

Το παρών έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ενώ στην προετοιμασία συμμετέχουν και αρκετές νεαρές από την ομάδα των Κορασίδων.

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης γνωρίζοντας την ομάδα καλά, ευχήθηκε υγεία και νίκες ωστόστο απέφυγε να βάλει στόχους πριν ολοκληρωθεί το ρόστερ καθώς απομένουν να αποκτηθούν οι ξένες.

Ταυτόχρονα όμως τόνισε  πως η ΑΕΚ πρέπει να διεκδικεί πρωτάθλημα και Κύπελλο χωρίς όμως να παραλείψει πως αυτό μπορεί να γίνει με πολύ σκληρή δουλειά…

Ο τεχνικός της Ένωσης υπογράμμισε χαρακτηρίστηκα «Σήμερα ξεκινάμε μια δύσκολη προσπάθεια με αισιοδοξία αλλά και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας. Δε θέλω να θέσω κάποιο συγκεκριμένο στόχο για φέτος πριν οριστικοποιηθεί το ρόστερ μας, αλλά πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να μαχόμαστε σε κάθε ματς διεκδικώντας τη νίκη.

Μια ομάδα σαν την ΑΕΚ πρέπει να βλέπει πάντα ψηλά διεκδικώντας κάθε φορά πρωτάθλημα και Κύπελλο, οφείλουμε όμως να είμαστε ρεαλιστές και ειλικρινείς διαθέτοντας υπομονή και επιμονή, αναμένοντας τις εξελίξεις μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Χρειάζεται σκληρή δουλειά σε πολλούς τομείς, από την αρχή αλλά και σε όλη την πορεία, γιατί είναι μια νέα ομάδα, διαθέτοντας αθλήτριες μαχήτριες, συνδυάζοντας την εμπειρία αλλά και τον νεανικό ενθουσιασμό για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας και να δικαιώσουμε τις υψηλές προσδοκίες των φιλάθλων μας. Εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρόνια με υγεία και πολλές νίκες».

Το μέχρι τώρα ρόστερ της ΑΕΚ αποτελείται από τις Μαρίνα Τσοχατζή, Φαίη Κουνάδη, Αλίκη Κωσταντινίδου, Άννα Καβαθά, Μαρία Λαμπρινίδου, Αριστέα Τοντάι, Σοφία Κοσμά, Ιζαμπέλα Ιβάνοβα, Ευδοξία Αργυροπούλου, Ξένια Κακουράτου, Μαριάννα Μπέλια, Ιωάννα Κατσαντώνη, Βάσια Αντωνιάδη, Δωροθέα Γούνη, Σοφία Μανιτάρη, Ασημίνα Παπαδοπούλου και Λιάνα Βάθη.