Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ρουμελιώτης υπέρ διαιτητών

Ρουμελιώτης υπέρ διαιτητών

Ανοικτή θέση υπέρ των διαιτητών και της ΟΔΒΕ πήρε ο αρχηγός της Παναχαϊκής Νίκος Ρουμελιώτης και με δηλώσεις του τονίζει πως τα παιχνίδια πρέπει να διεξάγονται με 4 επόπτες προκειμένου να αυξηθεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος…

Έναν σύμμαχο στο πρόσωπο του Νίκου Ρουμελιώτη βρήκαν οι διαιτητές καθώς ο αρχηγός της Παναχαϊκής δεν δίστασε να εκφράσει ανοικτά την υποστήριξη προς την ΟΔΒΕ.

Ο αρχηγός της Παναχαϊκής μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας,  δήλωσε: «Με αφορμή την ανακοίνωση της ΟΔΒΕ θέλω να εκφράσω την προσωπική μου γνώμη ότι είναι δίκαιη η στάση της Ομοσπονδίας διαιτητών η οποία δεν συμφωνεί με τη νέα μείωση της αμοιβής τους στα παιχνίδια της volleyleague. Μάλιστα θέλω να καταθέσω μια πρόταση μου η οποία αναφέρει πως καλό θα είναι από φέτος και στο εξής στο πρωτάθλημα της volleyleague, όλα τα παιχνίδια να διεξάγονται με 4 επόπτες και όχι με 2 ώστε να αυξηθεί η αξιοπιστία των αγώνων και γενικότερα του αθλήματος. Ελπίζω η πρόταση μου να συζητηθεί από τους αρμόδιους και να γίνει αποδεκτή ώστε όλοι μαζί να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του προϊόντος που λέγεται ελληνικό βόλεϊ».