Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ρουμελιώτης : “Καλύτερος ο Παναθηναϊκός” (Video)

Ρουμελιώτης : “Καλύτερος ο Παναθηναϊκός” (Video)

Τα εύσημα προς τον Παναθηναϊκό για την δίκαιη νίκη του έδωσε μετά τον αγώνα ο αρχηγός της Παναχαϊκής Νίκος Ρουμελιώτης που αναφέρθηκε στο ζήτημα της διακοπής στο γ σετ, ενώ καυτηρίασε την συμπεριφορά των οπαδών των “πράσινων” για τα όσα έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης…

Για τον αγώνα και το καπνογόνο που προκάλεσε και την έκρηξή του και τις διαμαρτυρίες του στο τρίτο σετ της αναμέτρησης ο αρχηγός της Παναχαϊκής Νίκος Ρουμελιώτης μιλώντας μετά τον αγώνα τόνισε “Αυτό που θέλω να πω είναι πως δίκαια επικράτησε ο Παναθηναϊκός, έπαιξε πάρα πολύ καλά. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Δεν νομίζω πως καταφέραμε να σταθούμε σήμερα στο γήπεδο όπως θέλαμε να σταθούμε. Στο τρίτο σετ υπήρξαν κάποια παράπονα απο τους συναθλητές μου όσον αφορά το καπνογόνο που άναψε στο 2ο σετ και υπήρχε μια μικρή δυσφορία από την πλευρά των δικών μου αθλητών.

Ζήτησα ένσταση από τον Α’ διαιτητή την οποία μου αρνήθηκε και σε αυτό το σημείο υπήρξε μια ολιγόλεπτη διακοπή του παιχνιδιού χωρίς λόγο. Συνεχίστηκε κανονικά το παιχνίδι κανονικά. Νομίζω ότι δεν υπάρχει θέμα αναφοράς. Το άσχημο είναι ότι οπαδοί του Παναθηναϊκού συμπεριφέρθηκαν με πάρα πολύ άσχημο τρόπο προς τους 3-4 δικούς μας οπαδούς. Πιστεύω πως δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα πράγματα. Για μια ακόμη φορά μπράβο στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του.

Για την παρότρυνσή του να αποχωρήσουν οι παίκτες της Παναχαϊκής στο τρίτο σετ : “ Βγήκα εκτός γιατί μου είχε αρνηθεί ο πρώτος διαιτητής να προσφέρουμε στους εαυτούς μας έστω λίγο νερό στα μάτια μας από το καπνογόνο. Δεν ζητήσαμε να διακοπή κανένα παιχνίδι, ούτε να γίνει κάτι. Απλά ζήτησα εκείνη τη στιγμή για ένα λεπτό να ρίξουμε νερό στα μάτια μας από το καπνογόνο και μου το αρνήθηκε. Για αυτό τον λόγω είπα στους συμπαίκτες μου ρίξτε νερό στα μάτια σας βγείτε λίγο έξω και ξαναμπείτε να παίξουμε. Και έτσι έγινε.

Για την μήνυση που έκανε ο αδερφός του για τον προπηλακισμό του : “Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε έξω από το γήπεδο. Ήμουνα μέσα στα αποδυτήρια. Πραγματικά δεν γνωρίζω πολλά αυτή τη στιγμή, γιατί ήμουνα και με τους διαιτητές. Έμαθα όμως πως έγιναν κάποια πράγματα τα οποία πιστεύω δεν αρμόζουν σε κανένα γήπεδο”