Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ρουμελιώτης: « Μεγαλύτερη συγκέντρωση για τη συνέχεια»

Ρουμελιώτης: « Μεγαλύτερη συγκέντρωση για τη συνέχεια»

Αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τον αγώνα-ρεβάνς με τη Μιχάνκα για το Τσαλεντζ καπ, εμφανίστηκε ο Μανώλης Ρουμελιώτης.

Για το παιχνίδι με τον Πανναξιακό ο προπονητής τη ΑΕΚ σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου: «Σίγουρα όταν φτάνεις στο ται μπρεικ και έχουμε φτάσει πολλές φορές σε αυτό το σημείο φέτος, χρειάζεται να είσαι πιο συγκεντρωμένος και πιθανότατα πιο τυχερός, να κερδίσεις κάποιες μπάλες και να πάρεις τους δύο πόντους.

Νομίζω ότι είναι το τέταρτο ται μπρέικ στη σειρά που φτάνουμε και φεύγουμε με την πικρία της ήττας. Χρειάζεται να δουλέψουμε πιο σκληρά, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι γιατί είμαστε ακόμη στην αρχή του πρωταθλήματος, η ομάδα έχει δυνατότητες, υπάρχουν σημεία που η ομάδα παίζει πολύ καλά. Παρα τα προβλήματα, παραμένω αισιόδοξος ότι η ομάδα μπορεί να έχει πολύ καλή πορεία.»

Για το ματς με τη Μιχάνκα σχολίασε: « Κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι μια γιορτή για μας. Νομίζω ότι ήρθε η σειρά μας να ξεκινήσουμε ένα δικό μας σερί νικών. Αγωνιστήκαμε με πολλά προβλήματα και παρά τις δυσκολίες φτάσαμε και πάλι στο ται μπρέικ. Πιστεύω ότι έχουμε πολλές ελπίδες να περάσουμε.»

Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν στο “κιτρινόμαυρο στρατόπεδο”, αφού ο Έλληνας τεχνικός “πονοκεφαλιάζει” με τον τραυματισμό της Ιβάνοβα στο ζέσταμα του αγώνα με τον Πανναξιακό, ενω ερωτηματικό αποτελεί και το θέμα αποχής της Καββαθά και αν θα πειστεί τελικά απο τη διοίκηση να κατέβει να αγωνιστεί με τη Μιχάνκα την Πέμπτη.