Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ρουμελιώτης : «Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας»

Ρουμελιώτης : «Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας»

Από το κλειστό γήπεδο Κουκούλι όπου θα αποτελέσει και φέτος την έδρα της ομάδας ξεκίνησε η χρονιά για την Παναχαϊκή, με τους Αχαιούς να είναι έτοιμοι για μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν και τον Νίκο Ρουμελιώτη να δηλώνει αποφασισμένος να ξεπεράσει όλες τα εμπόδια που υπάρχουν…

Ο αρχηγός και ηγέτης της Παναχαϊκής Νίκος Ρουμελιώτης με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας των «ροσσονέρι» μίλησε για όλα τα  ανοικτά μέτωπα της ομάδας όπως το γηπεδικό, την αδειοδότηση, το θέμα του Μαυραγάνη αλλά και για το φετινό μπάτζετ και στόχους που θέτει η ομάδα στην Volleyleague.

Ο Νίκος Ρουμελιώτης αναφορικά για την έναρξη της χρονιάς και τη νέα προσπάθεια που γίνεται τόνισε «Βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε μικρότερο μπάτζετ και λιγότερα χρέη και ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να αποφύγουμε τις περιπέτειες της σεζόν 2016-17 όπου μέχρι τον τελευταίο αγώνα των πλέι άουτ παίζαμε την παραμονή μας».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Ενισχυθήκαμε στο κέντρο με δύο καλούς ξένους κεντρικούς και θα πάρουμε και έναν ξένο πασαδόρο. Κάναμε καλές κινήσεις και σε άλλες θέσεις κλειδιά με παιδιά που αγωνίζονταν σε ομάδες της Πελοποννήσου. Ένας από τους στόχους μας είναι να διατηρήσει η Παναχαϊκή την πατρινή της ταυτότητα με παίκτες που είναι από την Πάτρα και τις γύρω περιοχές. Αυτό μας δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα ως ομάδα και κάνει τη διαφορά στο γήπεδο».

Για το γήπεδο είπε: «Έδρα μας θα είναι το Κουκούλι. Είμαστε σε καλό δρόμο με το γήπεδο και δεν θα έχουμε τα περσινά προβλήματα. Εντός των ημερών θα τοποθετηθούν οι κερκίδες αλλά και το ειδικό δάπεδο και θα είμαστε έτοιμοι».

Σχετικά με την αδειοδότηση είπε: «Όπως σε όλους τους συλλόγους έτσι κι εμείς αντιμετωπίζουμε δυσκολίες αλλά σε σύγκριση με άλλες χρονιές είμαστε καλύτερα. Κάθε μέρα δίνουμε λύσεις σε όλα τα θέματα. Δεν υπάρχει ανησυχία για την αδειοδότηση. Όταν θα πρέπει θα είμαστε έτοιμοι θα πάρουμε την άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού».

Για την κόντρα με τον Νίκο Μαυραγάνη: «Λυπάμαι που έφτασαν εκεί τα πράγματα. Υπάρχει πράγματι μια οφειλή 6.100 Ευρώ και του κάναμε εκχώρηση μέρος των εσόδων από την ΕΣΑΠ. Δεν δέχεται την εκχώρηση και ζητάει να μείνει και ελεύθερος. Δεν γίνεται να είναι σε όλα χαμένη η Παναχαϊκή. Μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση ο αθλητής ανήκει στην Παναχαϊκή και ήταν λάθος που δεν προσήλθε στην πρώτη προπόνηση. Πιστεύω να το καταλάβει και να επιστρέψει στην ομάδα χωρίς να δημιουργηθούν άλλα προβλήματα».