Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ρουμελιώτης: «»Όλοι μαζί μπορούμε»

Ρουμελιώτης: «»Όλοι μαζί μπορούμε»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και ζήτησε την βοήθεια του κόσμου για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.
“Σίγουρα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την μέχρι τώρα πορεία, βλέποντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, πιστεύοντας στις δυνατότητες τις ομάδας. Η πορεία από μόνη της με τα θετικά αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες σε όλους γύρω από την ομάδα και κυρίως στους φιλάθλους μας.

Χρειάζεται όμως σωστή διαχείριση σκέψης, οφείλουμε όλοι μας να μείνουμε προσγειωμένοι, να μην ξεχνάμε πως και με ποιούς στόχους ξεκινήσαμε πριν τέσσερεις μήνες, να συνεχίσουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά δείχνοντας την απαραίτητη σοβαρότητα. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι πιστεύουμε και στοχεύουμε στη νίκη σε κάθε ματς, κυνηγώντας κάθε μπάλα, παλεύοντας κάθε πόντο, δίνοντας μάχη για κάθε σετ.

Επιστρέφοντας επιτέλους στο γήπεδο μας, ευελπιστούμε για την ακόμα μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους φιλάθλους μας, γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και χρειάζεται η βοήθεια όλων για να διεκδικήσουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Όλοι μαζί στην προσπάθεια να οδηγήσουμε την ομάδα μας εκεί που πραγματικά τις αξίζει!