ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ρουμελιώτης: «Θα δώσουμε την ψυχή μας»

Ρουμελιώτης: «Θα δώσουμε την ψυχή μας»

Στην απώλεια του πρώτου σετ, στάθηκε στις δηλώσεις της η εμβληματική προπονήτρια της Ηλιούπολης,Δήμητρα Λυκόγιαννη ενώ ο Μανώλης Ρουμελιώτης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόκριση της ΑΕΚ και τόνισε ότι η Ένωση θα δώσει τα πάντα στον αυριανό τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό για την έκπληξη.

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Δυο σετ ήμασταν μέσα στο παιχνίδι αλλά μας κόστισε ο τρόπος που χάσαμε το πρώτο σετ ενώ στη συνέχεια δεν παίξαμε καθόλου καλά. Μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση γιατί φτάσαμε ως εδώ και θα θέλαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω αφού θεωρήσαμε ότι είχαμε ευνοϊκή κλήρωση αλλά μετά το δεύτερο σετ κατέβηκαν οι διακόπτες. Η εμπειρία αυτή είναι μεγάλη για εμάς και είναι ένα κίνητρο για τη συνέχεια».

Μανώλης Ρουμελιώτης: «Είμαστε χαρούμενοι που σε μια δύσκολη χρονιά καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό και πάμε για να παίξουμε ελεύθερα διεκδικώντας τις πιθανότητές μας. Υπήρχε άγχος από την αρχή του ματς και πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την Ηλιούπολη.

Ξέρουμε ότι στον τελικό θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια αλλά εμείς θα δώσουμε και την ψυχή μας για να πετύχουμε την έκπληξη. Την ΑΕΚ την ταλαιπωρούν σημαντικά προβλήματα και αυτή η πρόκριση στον τελικό είναι κάτι που μπορεί να χαρίσει χαμόγελα».