ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ρούσης: «Σημαντική η ανατροπή»

Ρούσης: «Σημαντική η ανατροπή»

Ικανοποιημένος από τη προσπάθεια των διεθνών και την ανατροπή εμφανίστηκε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Ρούσης που έκανε ντεμπούτο με το δεξί στις επίσημες διοργανώσεις στον πάγκο της γαλανόλευκης.

«Είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με νίκη στο τουρνουά απέναντι σε μια αντίπαλο που τα τελευταία χρόνια είναι καλύτερη από εμάς. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο γιατί αν και ξεκινήσαμε καλά, στη πορεία παρασυρθήκαμε από τα λάθη μας. Το σημαντικό είναι ότι γυρίσαμε το παιχνίδι κι εκτός από τις εμπειρίες που πήραμε, η νίκη αυτή μας κρατά με μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο τουρνουά», τόνισε ο προπονητής της Εθνικής.

Η αρχηγός της Εθνικής, Στέλλα Χριστοδούλου, σχολίασε από την πλευρά της: «Ήταν ένα αρκετά καλό ματς. Υπήρχαν αρκετά κενά διαστήματα αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα παίχτηκε ωραίο βόλεϊ. Είναι σημαντικό ότι δείξαμε νοοτροπία και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως η Ουγγαρία. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Στόχος μας είναι να πάρουμε ότι καλύτερο απο τη διοργάνωση και θα το διεκδικούμε κάθε μέρα στον αγωνιστικό χώρο».