Α1 ΑΝΔΡΩΝ

S.O.S από Χριστοφορίδη: Ο Φίλιππος διαλύεται – Δεν πάμε ούτε Σάμο, ούτε Ηράκλειο!

S.O.S από Χριστοφορίδη: Ο Φίλιππος διαλύεται – Δεν πάμε ούτε Σάμο, ούτε Ηράκλειο!

Για μια ακόμη φορά το φινάλε ενός φετινού αγώνα στο “ΔΑΚ Δ. Βικέλας” της Βέροιας βρήκε τον προπονητή του Φιλίππου, Τάκη Χριστοφορίδη να εκπέμπει S.O.S για το παρόν και το μέλλον της ομάδας του . Ένα μέλλον που μετά την εγκατάλειψη  από όλους, προμηνύεται “μαύρο και άραχλο”, αφού όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο πολύπειρος προπονητής των “ερυθρόλευκων της Βέροιας”, χωρίς χρήματα η ομάδα ενδέχεται να μην κατέβει σε Κύπελλο, Play Out αλλά ούτε και στα μπαράζ παραμονής.

Ο Σκυδραίος πρώην Περιφερειακός Ομοσπονδιακός τεχνικός, που αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, ανέλαβε σε μία δύσκολη περίοδο το “τιμόνι της ομάδας, που στο παρελθόν υπηρέτησε ως αθλητής και προπονητής, περιέγραψε γι’ άλλη μια φορά την κατάσταση που βιώνει εδώ και ένα μεγάλο διάστημα ο ίδιος και οι αθλητές του και απηύθυνε έκκληση για βοήθεια προς πάσα κατεύθυνση. Παρόλο που έχει χαρακτηριστεί από κάποιους ως “κυβερνητικός εκπρόσωπος” και “γραφικός”, στο φινάλε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ  ο Χριστοφορίδης μίλησε «δίχως μαλλιά στη γλώσσα», αφού όπως λέει κι ο ίδιος σε αντίθεση με άλλους του χώρου, “δεν ζει από το βόλεϊ, αλλά ζει για το βόλεϊ”.

«Βοήθεια γιατί ο Φίλιππος διαλύεται. Δεν υπάρχει βοήθεια από κανέναν… Μας έχουν αφήσει μόνους μας, τρία άτομα από το συμβούλιο τρέχουνε και από εκεί και ύστερα το χάος! Εμείς είμαστε όλη μέρα στο γήπεδο, δεν θα σταθώ στο απλήρωτοι, γιατί απλήρωτοι είναι κι άλλες ομάδες. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε πλέον τι μας ξημερώνει.

Μετά το καμπανάκι του τότε αρχηγού μας Κώστα Προύσαλη, ενόψει του ταξιδιού στο Ηράκλειο, πριν από μήνες, τώρα είναι σειρά μου να πω ότι δεν πρόκειται χωρίς χρήματα να πάμε στη Σάμο για το Κύπελλο, να πάμε στο Ηράκλειο για τα πλέι άουτ παραμονής με τον ΟΦΗ, ούτε καν να κατέβουμε στα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία.

Άμα θέλουνε να σωθεί η ομάδα, πρέπει να έρθουν κάποιοι να βοηθήσουνε. Και να σταματήσουνε τα λόγια… Τα βαρεθήκαμε και πλέον θέλουμε μόνο πράξεις!. Έχουμε λεφτά, μένουμε στην κατηγορία, δεν υπάρχουν χρήματα και με το υπάρχον υλικό θα προσπαθήσουμε, αλλά όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και ο Τάκης Χριστοφορίδης δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Αυτό που κάνουν τα παιδιά και τα ευχαριστώ για μια ακόμη φορά για την προσπάθειά τους είναι άθλος» τόνισε ο πολύπειρος προπονητής και μέλος του ΔΣ του ΣΕΠΠΕ, που με το ήθος και τη δουλειά του έχει κερδίσει τον σεβασμό των αθλητών του, που παρά τα σοβαρά προβλήματα, ως άψογοι επαγγελματίες, προσπαθούν σε κάθε ματς να βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...