Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σα να μην πέρασε μια μέρα

Σα να μην πέρασε μια μέρα

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται και η Μελίνα Εμμανουηλίδου φρόντισε στο Ρέντη και τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανναξιακόνα δει αγαπημένα πρόσωπα και φίλες από τη Νάξο όπου αγωνιζόταν τα προηγούμενα 3 χρόνια.

Το παιχνίδι του Πανναξιακού με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη ήταν ξεχωριστό τόσο για την Μελίνα Εμμανουηλίδου, όσο και για την Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα που αντιμετώπισαν για πρώτη φορά την πρώην ομάδα τους.

Η Τσβετάνοβα με 12 πόντους και 60% αποτελεσματικότητας «σκότωσε» την πρώην ομάδα της, ενώ η Μελίνα Εμμανουηλίδου πέρασε ως αλλαγή στο τρίτο σετ.

Μάλιστα η Μελίνα Εμμανουηλίδου που αγωνίστηκε για 3 συναπτά έτη στον Πανναξιακό πριν μετακομίσει στον Πειραιά, μετά τον αγώνα, πήγε στον πάγκο της πρώην της ομάδας και φωτογραφήθηκε με τις παλιές συναθλήτριες της αλλά και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μάρκο που βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε τον αγώνα.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...